[]

isviçre schengen davetiye olayları?

isviçreye davetiye ile çağırılıp yazın gitmek istiyoruz ama bu olaylardan bir haberiz schengen çıkartmak mı gerekiyor davetiye olsada? hepimiz çalıştığımız için konsolosluğa gidip sorucak kişi yok birde isviçre vizesine baya sorun çıkartıyorlarmış? nasıldır prosedur acaba?




 
İsvicre vizesi almak en zor islerden biri.
Bir kanada iki isvicre.
Tanidik olsa bile bankada belli bir parasi olmasi gerekir davetiye olayi icin.
Anlatildigi gibi bir ulke degil, amac oraya yerlesmekse tekrar dusunun. İsvicre vatandasi olarak bunlari soyleyebilirim. Gecen ay kesin donus yaptim.
  • nocturness  (24.01.12 13:19:19) 
rusya için davetiye prosedürü şöyleydi:
davet edecek kişi bulunduğu yerin emniyet birimine gidip oradaki formu dolduruyor. o frmu ve çalıştığı yerden aldığı belgeyi siz gönderiyor. siz o evraklarla birlikte vize için başvuruyosunuz.

schengen başvuru formunda davetiye gönderen kişi hakkında doldurmanız gereken bir bölüm var zaten. yani davetiye olsa bile schengen şart.
  • halanne  (24.01.12 14:05:26) 
yok yerleşmekle işimiz yk gezmek için gidiyoruz italyaya almanyayada geçmeyi düşünüyoruz eğer schengen olayı varsa. 2 aile davetli evde 1 ailede otelde kalmayı planlıyoruz. bide 3 ailenin büyükleri kardeş, tüm kardeşler gidiyor diye geri çevirlermi bizi?


  • eja  (24.01.12 14:16:33) 
acikcasi davetie isi ordaki kisiye de belli bi yük olusturacagindan ve cok büyük avantaj yaratmadigindan önermiyorum.

bi hostelde kayit yaptirin,para zaten göstericeksiniz,ucak biletleri zaten alinmis olcak,diger ek belgelerde öyle,dedigim gibi bi hostel,otele kayit yaptirin parasini da ödersiniz vize gelince iptal edersiniz belli miktar keserler ama hem daha az yorulursunuz hem vize cikma yüzdesi daha yüksek olur.

aileden birinin yanina gitmek cok hos bakilmiyor.
  • serabetan  (24.01.12 14:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.