[]

İdealtepe'yi Nasıl Bilirsiniz?

Yaşanılacak bir yer midir? Nezihlik ve zemin güvenlik katsayıları nasıldır?Gece çıkıp dolaşılabilir mi? Aklınıza gelen avantaj ve dezavantajları nelerdir? Apaçi populasyonu ne alemdedir?




 
guzel yer 10 dakka mesafede zaten altıntepe bostancı falan var,sahil var sonra bagdata yakın,guzel yani dezavantajı tek minibus yolu ve dallama minibusculer olabilir.. apaci populasyonu %2,%3

edit:komşu oluyoruz bi tik at be hacı!
  • GibsonRules  (23.01.12 20:48:08 ~ 21:16:31) 
idealtepe'yi iyi biliriz , özellikle minibüs yolundan sahile kadar olan kısmını iyi biliriz. minibüs yolu ve e-5 arası olan kısmını bilmeyiz. sahil ve sahile yakın yerlerde apaçi popülasyonu azdır. geçe çıkıp dolaşmak konusunda sıkıntı var , idealtepe la burası bir cadde değil veya istiklal değil.


  • muslimovic  (23.01.12 20:49:42) 
Kendim adatepede oturuyorum. Ve gozu kapali tavsiye ederim. Nezihtir. Sesiz sakindir. Apaci dediginiz tur yoktur. Sahil kenari. Ayrica tren istasyonu hemen yaninda. Ulasim sorunu yok.


  • c1b2k3  (23.01.12 21:18:16) 
anadolu yakasının en yaşanılacak ikinci semti bir diğeri ise (bkz: moda)


  • libertyaddict  (23.01.12 21:21:42) 
Güzel,sakin, nezih bir semttir. Minibüs yolu - Sahil arası oturmuştur. Yeni yapılaşma ve büyük değişimler olmaz. İdealtepe tren istasyonu, Büyük Tur Yolu Sokak ve çevresinde geceleri kendi halinizde yürüyüş yapabilir, tren yolundan geçip sahile inebilirsiniz. Apaçi, rahatsızlık verebilecek kişilere pek rastlanmaz.

Minibüs Yolu - E - 5 arasındaki yer ki Altayçeşme diye bilinir yeni konutların yapılmakta olduğu gelişmekte olan bir yerdir. İdealtepe'e göre biraz daha hareketlidir. Buralarda Belediye tarafından yüzme havuzu ve spor tesisleri yapılmaktadır. İdealtepe'den yürüyerek 5 - 10 dakika arası uzaklıkta sanırım ismi 50. Yıl Parkı olan bir park vardır. Bir semt parkına göre oldukça büyük ve güzeldir. Temiz, gelişmiş ailecek vakit geçirilebilecek bir yerdir. Geçen haftaki kar yağışında akşam 23 civarında bu parka yürüyüş yapmaya gittim. İnsanlar karda kayıp kartopu oynuyorlardı. Aydınlatması ve güvenliği olduğundan hiç kimse tedirgin değildi.

Ek olarak Altayçeşmede bulunan Kayaler Kent sitesinin hemen kenarına Metro durağı yapılacak. İdealtepe'den tahmini en fazla 10 - 15 dakika yürüme mesafesiyle ulaşabilirsiniz. Kısacası yaşanılacak bir yerdir.
  • burka  (23.01.12 21:53:28) 
gece dışarı çıkarsın istediğin gibi 10 lira yazar taksi. ne süper lüks yeni metal iğrenç apartmanlar var ne de çok eski döküntü apartmanlar var, tam o ara dönemdeki güzel eski ama lüks apartmanlar var göze de hitap eder. taşınabilirsin için rahat.


  • like it or not  (23.01.12 22:02:54) 
dragosa kadar problem yok. rahat olun. minibus yolundan mumkun oldugunca uzak olsun yeter. gurultu olmaz.


  • fukka  (23.01.12 22:06:18) 
orada oturuyorum tam oturalacak yerlerdir,küçükyalı idealtepe...
rahat olun gece çıkın gezin tozun kim ne diyecek sakin,nezih,insanları kalitelidir.Apaçilik dersen yok ama bir iki tane her yerde vardır illa ki...

  • kiral  (23.01.12 22:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.