[]

paypal

merhaba,

paypal nedir nasıl kullanılır hiç bilmem. acil bir şey almak istiyorum netten.

bunun için bi paypal hesabına ihtiyacım var. içinde 5 dolar olan bi paypal hesabı olan varsa alışverişi yapsam ve parasını yarın ya da hatta bu gece elden versem olur mu? levent civarındayım. beşiktaş'a veya taksim'e, bebek'e vs. de gelirim parayı vermek için.


teşekkürler...

 
paypal son derece güvenli ve kullanımı oldukça basit biri para alma-gönderme aracı kuruluşudur. bir foruma üye olur gibi üye olup ardından harcamalarınızı yapmak istediğiniz kartı sisteme tanıttıktan sonra sistem kartınızın size ait olup olmadığını sorgulamak için iadesi size yapılmak üzere 3tl-3usd gibi bir miktar parayı çeker ve sizden gerekli kodu sisteme tanıtmanızı ister.(bu kod ekstirenize düşer, dolayısı ile hemen kodu öğrenebilmeniz için internet bankacılığı kullanıyor olmanız gerekir aksi taktirde ekstrenizin gelmesini beklemek zorundasınız) ardından dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

işleminiz tamamlandıktan sonra dilerseniz tanımlamış olduğunuz kredi kartınızı sistemden kaldırabilirsiniz ve hesabınızın kapatılmasını isteyebilirsiniz.
  • ftdmr  (23.01.12 19:12:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.