[]

Hastalık inception'ı

Daha arka arkaya oldugum 2. nezleyi atlatamamışken, dün gece öksürük başladı. Her gün 2-3 mandalina ve 1 elma yiyorum. çok halsiz hissediyorum, ayağa kalksam düşecekmişim gibi.

elimde şuan aprol fort, clarinase ve minoset var. hangilerini almamı tavsiye edersiniz? üçü de doktorların onceden benzer hastalıklarım ıcın yazdıgı ılaclardı. öksürük ve halsizlik yeni sadece.


 
burdan tavsiyeyle olmaz zannımca. her an ki hastalık birbirini tutmayabilir. ilerlemiş vak'alarda ilaç değişimi vs. gerekebilir.

bu arada minoset ağrı kesicidir. nezleyle doğrudan bi alakası yok
  • neysene  (23.01.12 15:37:53) 
aynısı bende de var.

şuan işyerinde boğazımda atkıyla duruyorum yeminle.

normalde 2 kere hasta oldum, ishalle başladı, geçti, grip oldum, geçti, şimdi de boğazım tahrişli gibi paso öksürüyorum. balgam da cabası.

I will survive!
  • 9gagger  (23.01.12 15:43:50) 
vücuudünü istismar ettin. şimdi sana "yat" diyor kısaca. yatak istirahati şart. yoksa uzayıp gidecek böyle. bol su içip, et, süt, yumurta, balık, peynir gibi şeyler de yemen lâzım. sadece ilaçla olacak iş değil o.


  • compadrito  (23.01.12 15:46:40) 
daha yeni 3 haftalık gripten kalktım.

yorumlar doğru, boğazlar tahriş olmuş, hastalık cılkını cıkarmış yormuş seni iyice.

balgam söktürücü (muscoril ve türevleri), tantum verde (gargara değil de fısfıslı olanı var), ve strepsils pastil derim. bunlar çok önemli ilaçlar dğeil, ilaç bile değiller. boğazları rahatlatır. tylol hot edinin akşamları yatmadan önce için, güzel güzel terletir adamı iyi gelir.

çok çok kötüyseniz doktora gidin tabi. meyveye devam, istirahat şart.
  • liriamer  (23.01.12 16:51:21) 
muscoril balgam sökücü değil kas gevşeticidir. elinizdeki ilaçlardan minoset ve clarinase'ın faydası olur. eğer baş ağrısı varsa aprol de içebilirsiniz. mandalina ve elmaya devam edin. fırsat buldukça su için.
halsizliğin nedeni vücudun enerjiyi oraya buraya koşturmaya değil vücut savunmasına harcamak istemesi. eğer çalışmıyorsanız siz de dediğini yapın, bir iki gün istirahat edin.

  • fayfim  (23.01.12 18:17:07) 
geçen yıldan bu ekime kadar 32423 kere hasta oldum, en sonunda doktora gittim. 3 ay boyunca her gün bir tane imuneks iç dedi. içtim ben de. ekimden beri hasta olmadım, bir tane çok hafif atlattığım oldu.


  • perizad  (23.01.12 20:59:57) 
@perizad, reçetesiz olarak alıp kullanmamda bir sakınca olur mu imuneks'i?


  • hjarteblod  (23.01.12 21:04:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.