[]

erkek icin canta onerisi

sozlukteki küçük çapraz çanta taşıyan erkek basligindakileri gorunce kafam karisti. kadinim, ama bana hic bir zaman gay ya da garip gorunmemisti bu bahsi gecen cantalar.

orada yazanlar genel gorusu ne kadar yansitiyor acaba?

hadi cuzdani, anahtari ve telefonu ceplere sikistirdin, pantolonlar da hep bol kesim hep herhalde.yaninda kitap,tablet, fotograf makinesi, ilac, vs. tasimak isteyenler illa ki sirt cantasi mi tasiyacak? hava sicak falan demeden. hatta oyle ki, sirt cantasi denen sey, mesela bir tabletten daha agir ve hantalken.

sizce erkekte canta iyi bir sey mi? kotu bir sey mi? resimli orneklerle beni aydinlatabilir misiniz?

tum bu konuya dalis nedenim is su: esime hediye bakiyorum. hem pratik hem de erkeksi gorunen, casual tarzda (is adami degil) kucuk canta tavsiye edebilirsiniz mi?

simdiden tesekkurler.

 
sırt çantası da, küçük çanta da kullanıyorum. mevsime göre değişiyor. son 3-4 aydır sırt çantası modundayım. Yaza doğru genelde küçük çantaya geçerim.
erkekte çanta iyi bir şey.
eğer cüzdan/cep telefonu, sigara, anahtar'dan oluşan sığ bir adamsanız ve bunu sürekli masada tutmayı seviyorsanız o başka tabi.
eşinizle beraber bakın bu çanta işine. eğer geniş bir adam değilse ve takımla uyumlu olması istenmiyorsa çok güzel çantalar var.
Ben istediğimi bulamayıp en sonunda ayakkabı dünyası gibi bir mağazadan deri olanını aldım. Gayet de iyi çıktı kullanıyorum.
Daha önce kullandığım ise çok iyiydi sanırım 5 sene kullandım en sonunda parçalandı o beni bıraktı :) Markası neydi yahu çok havalı bir şeydi.
  • ozdek  (23.01.12 07:03:18) 
iğrenç bir şey o çantalar kelimenin tam anlamıyla.

illa çanta diyorsanız da netbook çantası falan alın, istediğinizi de koyarsınız içine.
  • tchuck  (23.01.12 07:48:55) 
lcw'den almıştım ben siyah bir tane gayet kullanışlı.. kitap felan da sığıyor içine mis gibi..


  • kafa koparan manyak  (23.01.12 08:14:01) 
ben yıllardır kullanırım, sadece ceket giydiğim günler takmam. onun haricinde bir günüm onsuz geçmez. ara sıra tepkiler geliyor tabi ama felaket kullanışlı bi durum. cüzdan, çakmak, sigara, kartvizitlik, flash bellek, anahtar, araba anahtarı ve daha zilyon tane şeyi nereme koycaktım.

ben ykmden aldım delsey diye bi marka. yaklaşık 2 yıldır sapasağlam. zaten 5 yıl garantili. pierre cardin ve us polo'nun da güzel çantalarını görüyorum etrafta.
  • i was there  (23.01.12 08:23:42) 
ya ben de o küçük yanda zıplayıp duran çantalardan hoşlanmadığım için birazcık büyüğünü ve deri olanını tercih ettim.efemine diyemem ama pek erkeksi olmadığını derim.ama işte derinin de elbiselerle uyum problemi olabiliyor.ben bunu önemsemediğim için aldım.

not: ankaradaysan akşamları askeri bi tip geliyor karanfile.güzel çantalar olur bazı bazı.
  • aşksız prens  (23.01.12 08:29:46 ~ 08:32:38) 
bence hoş bir aksesuar değil. anahtar, cüzdan ve cep telefonu dışında benim gözümde gerekli hiçbir aksesuar yok. bu yüzden çarpraz küçük çanta taşımak anlamsız.

neden illa ki küçük çarpraz çanta? eğer çok şey illa ki taşınacaksa o günlüğüne, çarpraz normal şık bir çanta daha kullanışlı ve yakışır.

şahsi fikrim genç bir erkeğe kesinlikle yakışmayacağı yönünde. tabi 40+ değilse biri.
  • sozlukte bulunmayan kelime  (23.01.12 08:36:59) 
çapraz çanta ya da sırt çantası hiç fark etmez. kolayıma hangisi geliyorsa onu taşıyorum.

sözlükte yazılanlara da kulak asmayın. zaten son 3-4 yılda yazılanların çoğu içerisinde bir anlam taşımayan yazılardan ibaret.

özellikle 2 sene önceye kadar çantamda tonla not defteri, kalem, kitap, cart curt taşımam gerekiyordu. şimdilerde ise hemen hemen her şeyimi iPad'e aktardım. fakat iPad de öyle cepte taşınabilen bir şey değil. o yüzden mecburum bir yerde öyle çanta taşımaya. sözlükte yazılanlar da ilgilendirmiyor beni. toplum içinde tuhaf gözle bakılmıyorum da. dolayısıyla çapraz çanta/sırt çantası vazgeçilmez oldu benim için :)

hem pratik hem erkeksi görünen çanta arıyorsanız, case logic derim. spor da olsun derseniz the north face.
  • deckard  (23.01.12 09:09:12 ~ 09:10:26) 
genç ve giyinmeyi seven biriyse eşiniz bence küçük çanta almayın. alacaksınız da postacı çantaları çok daha şık ve hoş duruyor. özellikle deri olanlar gayet şık durabiliyor.
www.google.com.tr

ayrıca eğer galatasaray taraftarı ise eşiniz nike postacı çantası yaptı galatasaray için. kesinlikle bakın derim. fiyat 55 tl. nike'larda ve gs store'da bulabilirsiniz.
www.cityshop.com.tr
  • isott  (23.01.12 09:29:08) 
kotonda şık postacı çantaları var onlara bir bak


  • delidir yakalayin  (23.01.12 11:11:27) 
isott'a katılıyorum. o ufak çantalar çok itici duruyo cidden


  • ayş  (23.01.12 12:04:40) 
@isott'un gösterdiği çantalar gayet güzel. onları çapraz bir şekilde değil de tek omzuna takarsa her şeyle çok güzel olurlar.

gözünüzü seveyin küçük çanta almayın.
  • tchuck  (23.01.12 17:45:16) 
cevaplar icin tesekkurler, ama ben hala neden igrenc bulundugunu anlamadim, herhalde erkek giyim zevkim pek gelismemis. postaci cantalari iyiymis aslinda, yine de cuzdan+anahtar+telefon+tablet dortlusu icin cok hantallar. cinsiyetler arasi farkin eskisi kadar net olmadigi gunlerdeyiz, yakinda erkekte kol cantasini bile moda yaparlar ama du bakalim. simdilik dediginiz gibi yapayim.


  • aklimiseveyim  (23.01.12 18:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.