[]

ayakkabı kokusu

lan benim bir adidas gore-tex botum var, sıçtığımın botunu giydikten sorna botun içi hayvan gibi kokuyor. hayır normalde ayağı çok kokan bir adam da değilimdir. başka hiç bir ayakkabımda da bu sorunu yaşamıyorum. hayır eskiden de botumda bir sorun da yoktu. şimdi bir kere kullandıktan sonra birkaç gün dinlendirmem gerekiyor botu. olm yok mudur bunun bir çözümü. ayrıca neden koku yapıyor. hayır içindeki koku kokuşmuk ayak kokusu gibi de değil. ama gene de hoş bir koku da değil.

nasıl hallederim bunu yaghu?


 
harbi goretex ise kokmaz satici bana oyle soylemisti adidas diyorsun sasirdim onlar cakma goretex malzeme kullanmaz.

sakin yikama botu goretex in ozelligi bozulur.o icindeki keceyi degistirmeyi denesen ?
  • su aygırı  (23.01.12 03:38:49) 
sıcak fön tutu içine bir kaç dakika, ama çok sıcak. bakteri mikrop ölsün. Sonra kokmaz zannımca.


  • karlmarx  (23.01.12 05:52:28) 
bazi botlarda cidden oyle oluyor, cok pis. benim de north face botum vardi zamaninda ici baya goreteximsi bir malzemeyle dolgulu, ayni sorun olurdu. ayakkabi deodoranti sikmayi denedim gene gecmedi. icteki soguktan koruyucu maddeden dolayi olsa gerek.


  • norwegian wood  (23.01.12 06:47:30) 
bende de bi nike bot var oyle, ama gore-tex falan degil. ayakkabi plastik gibi bir seyden yapilmis, bu yuzden hic bir yerinden hava almiyor. diger ayyakkabilarimla sifir koku, o nike botu giyince ayak degil kimyasal bomba. deodorant, koku giderici, vs. denedim, ise yaramadi. botu makineye atmayi dene dicem, ama bir kac giymeye yine kokacaktir.

yeni bot al kardesim. ben oyle yaptim.
  • aklimiseveyim  (23.01.12 06:57:13) 
En kolay çözüm pudradır.
Pudra dökün içine..
Bir miktar bekletip giyin.
İşlemi 2-3 defa tekrarladığınızda koku kaybolmuş oluyor
  • eccocan  (23.01.12 07:37:30) 
ben ayakkabı deodarant ı kullanıyorum işe yarıyo. benim de başıma columbia botlarla başıma geldi bu durum (: şimdi iyi boyner den 10tl e almıştım deodarant ı


  • rurouni  (23.01.12 08:02:26) 
yeni seffaf çok ince bi tabanlık alırsan işini görür, ya da deri bi tabanlıkta olabilir yeterki incesini al.


  • eja  (23.01.12 10:13:29) 
ben böyle dert görmedim kafayı yicem. columbiadan aldım bende yok üstün teknoloji su geçirmiyor asla vermicem bir parayı verdim. beklediğim özelliklerin hepsi tatmin edici ama bu koku beni öldürücek. hayatı boyunca ayak kokması nedir bilmeyen ben bu sebepten ağlıcam intihar edicem. şirkette giyiyorum kendime kokuyor midem bulanıyor nasıl bir pislik oldu anlatamam, şirket ayakkabısı alıp onları giyicem ofiste resmen.


  • semanful  (03.03.15 10:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.