[]

stv dizisinde oynayan oyuncular

merhaba,

ben şahsen bi kanal7 ya da bi stv dandik dizisinde oynayan oyuncuları(ki bazıları çok ünlü, çok yetenekli kişiler) kafamda ayrı bir yere koyuyorum.

sonra onları bi daha star'da, kanal d'de görünce bi düşünüyorum.


yanlış mı yapıyorum? yani dizi'yi bi yapım firması çeker, kanal'a satar. bağımsız çalışırlar.
... demek gerçekçilik mi safdillik mi olur?


mersi.

 
abi devir öyle bir devir ki... kesinlikle hiç bir şeye takılmayacaksın. hiçbir ayrı yere de koymayacaksın. belli başlı kişiler hariç, misal yusuf sezgin falan. normal insanlar çoğu. para için oynuyorlar. tıpkı senin benim para için hiç sevmediğimiz patronların yanında çalışmamız gibi. cengiz toraman misal, solcu bir heriftir normalde. ama adam yılların salih'i... yapacak bir şey yok :)


  • dergus  (23.01.12 01:43:34) 
Nasıl sosyalistler bankada çalışmamazlık etmiyorlarsa bahsi geçen oyuncular da stv'de oynamamazlık etmiyorlar. Yapacak bir şey yok çünkü, ekonomik durumlar malum.


  • leviathan  (23.01.12 01:49:39) 
stv ve kanal7 gibi kanallarin izleyicisi hazir zaten o yüzden reyting falan önemli degil onlar icin.
onlar icin önemli olan mesaji vermek.o yüzden yapimcilarla calismiyorlar.
1-2 degerli tiyatro sanatcisi gerisi de yeni mezun tiyatrocular ve cast ajanslarindan toplama az bucuk deneyimli figüranlar.

Piyasadaki ünlü oyuncularda dergusun dedigi gibi parasina bakiyor.Bazi degerli tiyatrocular bile para icin dandik dizilerde oynuyor(zafer ergin-arka sokaklar)
O yüzden salla gitsin.Zaten oyuncularin kalitesini seyirci degil medya belirliyor.Medya isterse Meryem Üzerli gibi almanyada dandik yapimlardaki dandik rolleri oynayan kisileri zirveye cikartabiliyor.
  • boops  (23.01.12 02:08:26 ~ 02:09:26) 
Parayı trink iş bitiminde veriyorlar. Süründürmüyorlar, kimsenin vermediği değeri verip göz boyuyorlar.


  • alf  (23.01.12 03:12:09) 
çok yüksek olmayan ücretlerle düzgün çalışıyorlar.yapımcı bi arkadaşımın demesiyle,oyuncu atıl durumdaysa ve artık yavaş yavaş yolsuz kalırsa+ boş durmuyor ve orada oynuyor.


  • aşksız prens  (23.01.12 08:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.