[]

Yarın iş görüşmesine gideceğim ama iş yeri çok uzakta

İstanbul'un öbür ucunda resmen,(maltepe-başakşehir) gitmem muhtemelen 1,5-2 saatimi alacak, bunun için bana bir çözüm önermelerini nasıl isteyebilirim? Buralara servisleri olduğunu sanmıyorum, deniz otobüsü de pahalı her gün işe gidip gelinmez öyle herhalde.




 
is görüsmesine nasil gidecem diye düsünüyorsun..
ya ise baslarsan ne yapacaksin?

  • boops  (22.01.12 22:46:16) 
servis yoksa altıma araba verin nasıl demeliyim? yeni mezunum sıfır deneyim ve işe ihtiyacım var. makine mühendisi arayanlara duyurulur :)


  • r_u_h  (22.01.12 23:00:47) 
Haha saka gibi. Sana cozum bulmalarini istemek? Bence yoldan oturu ise hep gecikecegini dusunurler, yani sen onlari ikna etmedigin takdirde seni ise almayacaklardir.


  • african rain  (22.01.12 23:14:04) 
sadece görüşmeye git. işin olmayacağını bilsen dahi o görüşmeye git. en azından görüşme tecrüben olmuş olur. yeni mezun birisi için önemli şey bu.


  • leni 09  (22.01.12 23:27:01) 
oturduğun yeri söyle kabul edilmem halinde lojman-servis vs imkanı sağlayabilir misiniz de? zaten o muhabbete girdiğinde kafadan elenmiş olacaksın. kimse hali hazırda lojmanı vs yoksa böyle bir masrafın altına girmek istemez.


  • mr fusion  (22.01.12 23:39:17) 
birinci koprunun bakıma alinacagini hesap edersek :)
metrobus ile git diyecegim fakat firmanin kabahati biraz hic mi bakmamislar normalde bu tarz bir ulasim sebebiyle reddolur.

kadıkoyden deniz otobusu bakirkoy oradan başakşehir sadece 45-50 dakika surer, metrobusu hic soylemiyorum bir gunde ancak gidersin maltepeden ara firmayi vazgectim tesekkur ederim de.
  • su aygırı  (22.01.12 23:55:38) 
maltepeden e-5ten 500t ye biniyorsun, halıcıoğlunda inip başakşehir otobüsüne biniyorsun. en kestirme yol bu. bir buçuk saat falan sürer.


  • girl in a coma  (23.01.12 00:34:51) 
ya da mtrobüs, ayvansaray, başakşehir otobüsü.


  • girl in a coma  (23.01.12 10:05:18) 
yeni mezun olmanı anlıyorum ancak daha yakın bir yer bulmaya çalış. adamlar uzaklık yüzünden sana dönmeyebilir. ayrıca oldu ki döndüler, işe başlarsan 1-2 yıl içinde zaten sen bunalırsın.


  • hamsiii  (23.01.12 11:13:30) 
firma iyiyse ve maaşı fena değilse ve maltepe'de tek başına kalıyorsan biraz idare et git gel sonra taşın orlara derim :)


  • merena  (23.01.12 14:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.