[]

laptop ekranim kirildi

Lenovo z560 marka laptopumun ekrani yere dusmem sonucu yamuldu ve ekrani catladi. Pcyi kapattim ve acinca rengarenk bir goruntu, catlak yerlerde kum gibi parcaciklar ve cok kucuk bir alandan da renkli ekran goruntusu geliyo yani kasa saglam. Sadece ekran mefta oldu. Alali 8 ay oldu daha garantisi vardi ancak kullanici hatasi diyeceklerdir diye dusunuyorum. Basina gelen varsa yaklasik ne kadara patlar bana ekran degisimi? Ya da ne yapmaliyim? Tesekkurler




 
Garanti kapsamına girmiyor, kardeşim de sırt çantasına koyup okula gitmiş, orada mefta olmuş.
ilk geldiğinde ekran üzerinde çizikler ve dediğin gibi kum parçası benzeri şeyler vardı. bir süre daha kullanabildi, ama zamanla o siyahlıklar yayılıyor.
ne kadara patlayacağını bilmiyorum ama garanti kapsamı dışında kaldığına eminim, bize öyle demişlerdi.
not: veletindeki netbooktu.
  • tombul kraker  (22.01.12 20:05:26 ~ 20:26:23) 
ben sadece monitorle kasanin birlestigi yeri kirmistim ama bilgisayari goturdugumuzde sormustuk, ekran kirilmis olsaydi yaklasik 400 liraya patlayacagini soylemislerdi daha iki uc gun once, experdi gerci.


  • iste o kavunici balik  (22.01.12 20:08:49) 
off aynı şeyin başıma geldiği günü hatırladım..!! benim acele bilgisayara ihtiyacım vardı durumum da vardı yenisini aldım çünkü gayet güzel uçuk bir fiyat aldım sırf ekran için.
olay şuymuş ki aynı ekran ile değiştirmek gerekiyormuş. biri demişti ki gittigidiyor gibi yerlere bak, insanlar bilgisayar bozulunca satıyorlar. ordan 40-50 liraya alıp tamircide yaptırdın mı ucuza gelir diye.
bence en iyisi bir tamirciyle konuş, doğubank civarlarına da gidip araştır çünkü teknik servisler uçuk. garantiye de girmediği kesin.
  • exael  (22.01.12 20:30:40) 
arama.gittigidiyor.com

burda görüldüğü gibi fiyatlar 100 lira civarında. max 50 liraya takarlar, hatta 50 lira çok bile bence. Ama böyle yapınca garantiden çıkmış olcak, lenovo servisini arayıp ben ekran alsam, siz onu takabilir misiniz filan diye sorun bence. Lenovo servisi daha fazla fiyat verebilir ekran için.
  • MBrain  (22.01.12 20:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.