[]

Radyo Televizyon ve Sinema okumak isteyene ne tavsiye edersiniz?

Muhterem Ayzenştaynlar, Güzide Spielbergler,

Okul olur, bölüm olur, hoca olur, kültürel birikim olur, hayat tarzı olur, "am-man şunu yapma, am-man şunu yap"lardan neler var?

"Sakın ha! Okuma! Git işportacı ol daha iyi!" türünden şeyler de olur.

Kim olursan ol gel...

 
mümkünse güzel sanatlar fakültesinde olsun. iletişim olursa işin bilimini öğrenip çıkarsın.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (22.01.12 19:15:33) 
eğer akademisyen olmak gibi bir hedefin yoksa okulla mokulla uğraşma derim. zaman kaybı tamamen.

hiç bilgin yoksa digital film academy, sinematek, ifsak vb bir yerde kısa film atölyesi, digital film making vs tarzında bir kursa git daha sonra kursa gittiğin kurumun referansı ile piyasaya atıl.

kimse ne okuduguna bakmıyor piyasada, ne yaptıgına bakıyorlar. alaylı olman gerek yani. okul mokul zaman kaybı.

ama akademisyen, öğretim görevlisi vs olmak gibi bir hedefin varsa üniversitesine git tabi.

yoksa üniversitede 4 yılda öğreneceğin şeyi dediğim kurslarda 2 ila 3 ayda öğrenirsin.

ha diyorsan ki akademisyen olmak istemiyorum ama bilgim de olsun istiyorum. o zaman piyasa sinema kitaplarıyla dolu zaten. alırsın o kitapları okursun, oturur rus sineması falan filan izlersin bos zamanlarında. o şekilde geliştirebilirsin kendini.
  • halitkin  (22.01.12 19:34:38 ~ 19:38:11) 
okumamanı tavsiye ederim. hakkaten işportacı ol daha iyi. aklın varsa git dişçi, eczacı vs ol. biliyorum farklı bölüm ama kas ol. mezun olur olmaz para ezmeye başlarsın. rts den mezun olup polis falan oluyo genelde insanlar o kadar çok mezun var ki.


  • rentts  (22.01.12 19:51:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.