[]

Bodrum'da Yaz-Kış yaşanır mı?

Bodruma hiç gitmedim ve bu yüzden merak ettiğim bir kaç soru var?

1-) Bodrum büyük bir ilçe mi?
2-) Mesela gümbet'ten bodrum limanı'na veya otogara ulaşım zor mu?
3-) Toplu taşıma ve belediyecilik durumu nedir?
4-) Özellikle kış aylarında tipik yazlık yerler gibi bazı semtleri tamamen boşalıp o semtte hayat duruyor mu?

 
1-) bodrum çok büyük bi ilçe.
2-) gümbet'ten bodrum limana yürüyerek 15 dakikada ulaşabilirsin. minibüsler de var direk limana.
3-) toplu taşıma yazın yeterli, 24 saat ulaşım var her yere. kışın bilmiyorum.
4-) durmuyor, yerlisi çok var bodrum'un. 1 sene turgutreis'te yaşadım, sessiz sakin de olsa hayat var. bodrum merkez hele hep canlı. üniversite var sonuçta :)
  • zozjotejmnk  (22.01.12 17:40:56) 
bir arkadaşım var yaz kış bodrum'da yaşıyor ve çok memnun hayatından. kışında çok ölü değilmiş sanırım oralar diğer tatil yerlerine oranla tabii.

eğer kaynak yapmış gibi olmuyorsam ben de bir şey sorayım.
ben de hiç gitmedim bodrum'a. kesinlikle gidip görülmeli diyor musunuz?
  • royal  (22.01.12 17:48:57 ~ 17:50:33) 
@royal gitmelisin bodruma. yaz tatili olarak ege-akdeniz gitmediğim yer kalmadı, istisnasız. bodrum gibisi yok yani. gezeriz diye çıkıyoruz yazın, 1 gün orda 2 gün orda kalırız diye. bodrum'a geliyoruz başka bi yere gidemiyoruz sonra.


  • zozjotejmnk  (22.01.12 17:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.