[]

Ankaralilar yardimci olur musunuz ?

Merhaba arkadaslar yarin ankaraya konyadan otobusle gelicem, fakat asti den beysukent hacettepe kampüsüne hangi vasıta ile gideceğimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim




 
hocam aşti' den dışarı çıkıp konya yoluna kadar yürüyün(1-2dk). sincan-etimesgut-ümitköy,çayyolu dolmuşlarının hepsi beytepe köprüsü'nden geçiyor.köprüde inip alt geçitten karşıya geçip(sakın eskişehir yolu üzerinden karşıya geçmeye çalışmayın) köprünün üstüne çıkın. daha sonra beytepe dolmuş veya otobüslerini bekleyebilirsiniz ya da otostopla nizamiyeye kadar gidebilirsiniz. nizamiye de görevliler seni atarlar bir arabaya.


  • emrhn  (22.01.12 11:26:02) 
beysukent değil o beytepe. gitmek için mümkünse aştiden armadaya kadar bir 10dk yürüyün. yükünüz varsa taksiye binin 5tl yazmaz. armadanın önünden beytepe dolmuşları ve otobüsleri geçmektedir.


  • ucankedii  (22.01.12 11:29:31) 
@emrhn öyle bir yazmışsın ki ben ezberlediğim yolu şaşırırım anlattıklarınla:D hocam çok basit ya in-bin yapmana gerek yok. aştiden 10 dk. armada alışveriş merkezine yürür. oradan biner dolmuşa otobüse. okulun içine kadar gider hepsi.


  • ucankedii  (22.01.12 11:31:36) 
Hımm. Ben pek bilmiyodum ama ufak bi araştırma yaparak buldum. Sen yine de diğer cevapları da bekle. :)
Şimdi öncelikle sana önerceğim şey aştiden indiğinde ordaki metro gişesinden hemen kendine en az 2lik yada 5lik otobüs kartı al. O kartı hem otobüste hem de metrolarda kullanabiliyosun.
Hacettepe'nin beytepe kampüsü var. Sanırım orayı kastediyosun. Beysukent'e yakın ama Beytepe diye biliniyo Ankara'da. Oraya Aşti'den gidebileceğin en yakın yol Eskişehir yoludur. Eskişehir yolu üzerinde Armada alışveriş merkezi'nin 100 metre ilerisinde (eskişehir yönünde) bi durak var. Bir de hazine ve dış ticaret müsteşarlığı'nın önünde durak var. Bu iki duraktan birinden 230 numaralı otobüse binebilirsin. En fazla yarım saate hacettepede olursun eğer trafik yoksa. Eğer iş çıkış saatine falan denk gelirsen 1buçuk saati bulabilir dikkat et. :) Bu arada o iki durağa nasıl gitmen gerektiğini bilmiyorum. Eğer yükün hafifse yürüyebilirsin. Ama yükün olcaksa da... uff bilmiyorum ya. taksiye söylesen laf eder o kadarcık mesafe için.. sen en iyisi şu adrese bi bak. orda arama yerlerine hacettepe yaz. güzergahı göster'e tıkla. bişeyler oluşur kafanda sanırım. ;)

web.ego.gov.tr

edit: Zaten ben yazana kadar bissürü kişi yazmış. :)
  • Cimo  (22.01.12 11:35:59 ~ 11:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.