[]

Kitap Alıcam ama Hangi?

Biraz sonra Hakan Günday'ın Kinyas ve Kayra'sını sipariş edeceğim, yanına onun arkasından iyi gidecek başka ne önerirsiniz? (yemekle içki sorusu gibi oldu ya neyse)




 
Kİnyas ve Kayra'dan sonra neşeli-eğlenceli bir şeyler oku bence. Çok kasmıştı beni. Kurgu-bilim iyi gider. Isaac Asimov candır. Bu ara yayınlanan bir öykü seçkisi var mesela: Yamuk Bakan Öyküler. Güzel.


  • AhmetVural1987  (22.01.12 09:59:08) 
amak-ı hayal


  • diyojenimtırak  (22.01.12 10:50:02) 
ihsan oktay anar-puslu kıtalar atlası ya da yine aynı yazarın efrasiyab ın hikayeleri kitabı.

iyi okumalar.
  • buyrun  (22.01.12 11:27:27) 
doğu yücel'in varolmayanlar'ını alabilirsin. murat uyurkulak'ın bazuka isimli incecik bir öykü kitabı var ama her öykü birbirinden güzel.. eğer edebi ağırlığı fazla olan kitaplardan sıkılmıyor isen orhan pamuk'tan kara kitap olabilir. hakan günday'ın diğer kitaplarını da tavsiye ederim. son olarak puslu kıtalar atlası diyerek bitireyim.


  • ruhibirbanyo  (22.01.12 12:06:48) 
kinyas ve kayra çok basit bir kitap. aynı içi boş söylemlerle 500 sayfa doldurmuş hakan günday. çok felsefikmiş gibi görünüp aslında boş cümlelerle geçen bir kitap. zaten 23 yaşında yazdığı bir kitap. ergenliği yeni atlatmış bir yazarın kitabını okuyor gibi hissetmiştim.

oğuz atay'dan tutunamayanlar'ı oku. kaliteli bir kitap okumuş olursun. sana bir şeyler katabilir.
  • durdenist  (22.01.12 12:49:57 ~ 12:50:07) 
Ferit Edgü - Kaçkınlar

Orhan Pamuk - Benim Adım Kırmızı

Yusuf Ziya Atılgan - Anayurt Oteli

Şiir severseniz Arif Damar - Eski Yağmurları Dinliyordum

İyi okumalar.
  • aylakadam  (22.01.12 12:50:49) 
murat menteş- korkma ben varım


  • yrn  (22.01.12 13:08:49) 
bence hakan günday'ın en başarısız kitabıdır kinyas ve kayra, tüm kitaplarını okudum ve bu yüzden mukayese edebiliyorum.
kinyas ve kayra'dan sonra chuck palahniuk'tan ninni'yi okuyabilirsin.

  • kayranin kedisi  (22.01.12 21:49:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.