[]

Babam öksürüyor neden?

Doktorlar, babam 2 haftadır aralıksız öksürüyor. doktora gitmeyi de gururuna yediremiyor. 52 yaşında. ne diyelim doktora gitsin? neden öksürüyor. Bundan 3 hafta kadar önce de kız arkadaşım öksürüyordu ama o çabuk atlattı, şimdi kardeşim de hasta. Neyse babamın 2 haftadır iyileşmemiş olması korkutuyor beni. Kuru öksürük ve babam sigara içmiyor. kötü bir şey yoktur değil mi?




 
kız kardeşinden aldığın virusu babana ve kardeşine sattın. onlarda üst solunum yolu enfeksiyonu olarak başladı, sinüzite yol açtı. şimdi de geniz akıntısı tahriş ediyor bronşlarını ve öksürük refleksi doğuruyor. uykusunda öksürmüyorsa, bu söylediğim gibi olabilir. bol su içmesini söyle babana. iki hafta daha geçmezse, gitsin artık bi doktora, uyuzluk etmesin.


  • compadrito  (22.01.12 01:33:45) 
gecmis olsun.
bence o, gururdan degil korkudan gitmiyor doktora.
doktor, ya ciddi bir hastaligi oldugunu söylerse diye.
  • boops  (22.01.12 01:44:19) 
öksürükten tanı koyulmaz hacı gidecek doktora kesin.. neyin gururu bu onu hiç anlayamadım ya neyse...


  • andlee  (22.01.12 02:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.