[]

teknosa is basvurusu

bu benim ilk is tecrubem olucak,daha once hicbiryerde calismamistim.Lise mezuyun ve bugun teknosaya gidip is basvurusu yapmak istiyorum dedim bana 1 tane forum verdiler doldur bu formu getir diye.Simdi benim merak ettigim daha once boyle yerlerde calismis olan abilerim tecrubeli kisiler bana ne konuda tavsiye verebilirler?Nasildir buranin is ortami falan?artilari ve eksileri nelerdir?kendimi nasil gelistirebilirim?lutfen bilgilerinizi paylasiniz.bide maas konusunu konusmadim ben.yol ve yemek parasida dahilmidir sizce?




 
6 ay içinde çıkacaksın nasılsa, tecrübe olacak sadece. maaş 800.tl doldurman gereken bir kotan olacak falan rezalet bir yer.


  • genıus  (20.01.12 17:39:01) 
yoğun iş temposu olan bir yerdir.altı ay içinde çıkarsan eğitim harcamaların bin lira civarı tazminat olarak ödersin.700 civarı para verirler.kendi kotan tutarsa 1000 lira mağazada kota tutarsa 1200 civarı para alırsın ama rakamlar mağazalara göre çok değişiyor.
okulun iyi değilse tecrübesi olmayanları almazlar.gir çalış hem tecrüben olur hemde bundan sonra yapacağın işler çok basit gelir :)

  • uykulu_fb  (20.01.12 21:46:42) 
sen üstteki yorumlara aldırma. satış danışmanı olarak çalışmaya bailadıktan max. 4 sene sonra mağaza müdürü olursun. performansına da bağlı ama yükselme şansın çok. bir mesleği olmayanlar için biçilmiş kaftan.


  • köfte  (21.01.12 08:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.