[]

izmir buca'da vakit geçirilebilinecek yerler nerelerdir?

efendim soru başlıkta.

bar, bar&cafe, alışveriş merkezi, yemek yerken keyifli vakit geçirilebilecek mekanlar... gibi yerleri öğrenmek istiyorum. bucada böyle yerlerin olmasından pek ümitli değilim; ama her neyse, sormam lazım. yeni taşındım (mecburi sebeplerle) ve hiç bilmiyorum buca'yı.

kısaca; insanların vakit geçirmekten memnun olduğu yerleri soruyorum işte...

 
hasanağa bahçesinin önünde kafeler var, okulun yanında. neblim kahve diyarı fellini vb. eğitim fakültesinin orda sadabad, hancı falan var. hep okulların etrafına konuşlanmış yerler. bunların dışında pek yok.

araban varsa forum bornova'ya gidebilirsin çevre yolundan 10 dk.
agora'ya gidebilirsin o da 15 dk.
  • estruda  (20.01.12 07:20:59) 
En guzeli bin 70'e ver elini Alsancak. Hatta sirinyerdeysen izban'a binersin. Kordon, Kıbrıs şehitleri takıl.

Başka, Kaynaklarda gölet var. Orda bira içip takilinabilinir. Ördekler kaplumbağalar. Piknik de olur orda.
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (20.01.12 08:17:29) 
araba varsa gölet tarafinda kaynaklar ve belenbaşı köyleri var, o köylerde kahvalti gözleme mekanlari falan var.

heykel tarafinda hancı var, sakin gitme. onun yanında bir pide salonu var pidesi iyidir, onun da yaninda bir kahve dükkanı var. orasi da iyi sayilir.

yenimahalle otobus duragi var, sirinyer tansas tan bucaya gelirken ilk durak. oradan aşagıya dogru sap, biraz ilerle. orada solda bir kafe var, mekan güzel gibi. sakin de oluyor.

egitim fakültesi civarinda bir dutlu sokak var, burger king in yanindan iceri girince. oradaki evleri yavas yavas kafe yapiyorlar. oralarda oturabilirsin.

buca ne yazik ki izmir deki semtler arasında en kötü olanı. tüm verilecek tavsiyeler, kücükpark in 10 a biri etmez sayi ve kalite acisindan. kolay gelsin.
  • luckystrike  (20.01.12 08:24:18) 
bu sorunun cevabını biz 2,5 yıldır arıyoruz. sonunda bulduk:
bizim ev :))

  • halanne  (20.01.12 08:56:49) 
en güzeli gidip konyalıda erzurumda yemek yemektir vakit geçirmek için bence. onun dışında gezmek falan istiyorsan bucadan çık bence, mekan olarak yer güzel olsa da gelenler rahatsız edici oluyo genelde bucada


  • su ustunde yasayan balik  (20.01.12 12:00:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.