[]

ortopedik koltuk?

arkadaşlar bilgisayar karşısında nasıl rahat ediyorsunuz? 20 dk bilg. karşısında dursam manyak belim ağrıyor. ne tip koltuk tavsiye edersiniz? nerden temin ederiz koçtaş vs..




 
benim patron koltuğum var ve gerindiğimde neredeyse dümdüz böyle yatak gibi geriye yatıyo kemiklerim kütürdüyo anca öyle rahatlıyorum.


  • neira  (19.01.12 20:00:36) 
Ortopedik koltuk değil de medikalcilerden bel yastığı alabilirsin. Çok faydasını görürsün.


  • evergreen  (19.01.12 20:15:30) 
Demek ki oturuşun hatalı. Oturduğun koltuk da ergonomik değil. Senin aradığın şey ergonomik koltuk. Orta pahalılıkta ergonomik koltuk tavsiye ederim. Bel yastıklı veya yastıksız. Sen kendine göre ayarla. Püf noktası şu: Bacakların yere paralel olmayacak. (Bacak=diz ile kalça arasındaki bölüm yani uyluk kemiği denen bölüm)

Dizlerin daha yukarıda kalçan daha aşağıda olacak, aynı seviyede olmayacaklar. Yaslandığında da koltuk bir miktar (tamamen değil) geriye doğru kaykılacak. Belinde de destek olacak.

Yani sana şu pozisyonu sağlayabilecek bir koltuk olması lâzım:

www.visiondecor.net

90 derece ile değil, geriye doğru kaykılmış olarak oturacaksın. Ama kıçın, koltuğun sırt kısmına tam dayanacak. Koltukta kıçın ileri kaykılmış olmayacak. Kıçın koltuğun arkalığına tam temas edecek.
  • compadrito  (19.01.12 20:44:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.