(1)
bir tavsiye verebilir misiniz? cep telefonu iadesi
selam arkadaşlar ben electroworld den bir cep telefonu aldım ama telefon sorunlu gibiydi ve huylandım,ertesi gün değiştirmek istedim, yenisini vereceklerini söylediler fakat yazılım yüklenecekti ve zamanım olmadığından bekleyemedim bıraktım, bir zaman sonra gidip aldığımda hiç kurcalamadan şehir dış
selam arkadaşlar ben electroworld den bir cep telefonu aldım ama telefon sorunlu gibiydi ve huylandım,ertesi gün değiştirmek istedim, yenisini vereceklerini söylediler fakat yazılım yüklenecekti ve zamanım olmadığından bekleyemedim bıraktım, bir zaman sonra gidip aldığımda hiç kurcalamadan şehir dışına çıktım.ve malesef aynı sorunların olduğunu farkettim ayrıca sadece 1 gün şarj tutuyor ve ben bu telefonu hiç sevmedim çok soğudum iade edebilir miyim? 1 ay dolmadan iade şasım olabiir diye birşey duydum fakat utanarak söylüyorum ki tüketici hakları hakkında pek birşey bilmiyorum, sizce ne yapabilrim bana yardımcı olabilir misiniz?
0
20 iş günü tamir süresi var. 5 kere aynı ya da farklı sorun tekrar ederse para iadesi ya da daha iyisi ile değiştirebilirsiniz diye biliyorum. hangi marka olduğunu söyleyin yaklaşmayalım.
0