[]

football manager 2012

1400 x 1050, 60.00 hz ekran display modunda olduğu için ekranın yarısını göstermeyen oyun. display modunu değiştirirsem oynayabileceğim, ama basacağım confirm tuşunu da göstermiyor ekran.

böyle salakça bi hata yüzünden oynayamadığım oyun, tam hazırlamıştım kendimi:(

nasıl düzeltebilirim?

 
space ya da enterla okliyemiyor musun?


  • wallcan  (19.01.12 19:07:51) 
nasıl yani, o ekrandayken space veya enter'a mı basayım? :)


  • johnny c goode  (19.01.12 19:08:26) 
evet değiştir enter a bas space e bas dene. .exe dosyasına Sağ click özelliklerden uyumluluk da farklı çözünürlükle açma olabilir ona da bak sonra. Bir de muhtemelen oyun senin settingini bir dosya da saklıyordur açılabilir .xml falansa ordan da manuel değiştirebilirsin. elimde 2012 yok 2008 den beir oynamadım. ama 08 de alt+enter falan tarzı tam ekran komutları çalışıyordu. windowed mode a alabilirsen zaten sorunun çözülüyor gibi.


  • wallcan  (19.01.12 19:12:26) 
basıyorum ama olmuyor, yine enter etkisiz. space'e basınca da do you want to discard all your changes diyor.


  • johnny c goode  (19.01.12 19:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.