[]

Lale dışında İstanbul ve Türkiye'yi Turizm alanında çağrıştıracak grafiksel

Tıkandığım bir konuda duyuruya başvurayım dedim. Şu anda bir logo çalışması yapıyorum. Sektör turizm.

Sizce Türkiye'yi ve İstanbul'u dış ülkelerde çağrıştıracak grafiksel simgeler nelerdir?

Yani yabancı bir ülkede görüp "yes baby it is from Turkey" i çağrıştıracak nelerimiz var?

 
kız kulesi silüeti, boğaz ve boğaz köprüsü olabilir.


  • in vino veritas  (19.01.12 17:14:38) 
yufka açan kadın gibi...


  • ozdemirac7  (19.01.12 17:38:44) 
in vino +1 ve "dönen semazenler, çay"


  • good room beautiful  (19.01.12 17:49:59) 
bıyık.


  • gereksiz insan  (19.01.12 17:50:08) 
döner, lokum diyecem ama pek de grafiksel değildirler kendileri.


  • ground  (19.01.12 18:15:03) 
Deve :D camels everywhere :D
saka saka.. yabancilar genelde kiz kulesini ayasofyayi sultanahmeti filan biliyolar.. grafiksel olarak en iyi semazenler var.. yiyecek olarak da baklava ve lokum yurtdisinda Turkiye`nin en cok bilinenleri.. Ataturk ve Tarkan da cok biliniyor :)

  • mustancu  (19.01.12 18:39:19) 
aslinda öyle cok bi logomuz yok,lale de degil aslinda yabancinin aklina gelen,sultanahmet dendigi gibi biliniyor.ayasofya cok fazla biliniyor.
bogaz da bilinir biraz.

  • serabetan  (19.01.12 18:58:42) 
bir gün bir programda bir programcı, ben olsam türkiyeyi köprü ile tanıtırdım. sırf yürüyüş için bir köprü yaptırırdım, insanlar iki kıta arasında yürümek için gelirler, demişlerdi. hakk vermiştim.


  • anonimyususer  (19.01.12 21:31:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.