[]

Ne anlatıyor? kafam karıştı

Kereschenie today. I congratulate you on the holiday. Today we decided to plunge into cold water (not for long of course), you Considered wash their sins. I do not swim in the hole. Since it is not the walrus. I do not freezeproof. to such a rite must prepare the body. The man who never did him not to plunge into cold water.


hole? walrus? ne iş bunlar?

 
denia ayısı değilim diyor o suda götüm buz tutar demek istiyor. holeu anlamadım ama.


  • ayiadam  (19.01.12 11:02:53) 
biraz kötü bir ingilizce ile yazılmış sanıyorum.
Rusya'dan mı geliyor bu mail. Kereschenie onların günahdan arınmak için yaptıkları bir seramoni, günahlardan arınmak için soğuk suya gireceklermiş, ancak o üşüdüğü için, Mors(Walrus) olmadığı için üşüyor. Suya giremeyecekmiş falan..

  • gitti gelecek  (19.01.12 11:03:17) 
ya ingilizce bitik orda tamamız da..
deniz aygırı nedir yahu ona takıldım ben? o hayvanla mı suya giriyoloar yanı

  • dokuzeylul  (19.01.12 11:29:38) 
Buza açılan delikte yüzmem, deniz ayısı olmadıkça demiş.. Soğuk geçirmez değilim ki böylesi vucüdunu hazırlaman gereken ayinde bık bık bık.. Cümleler eksik ve kullanılan ingilizce translate terk.

Kereschenie olayına bakarsanız, buza haç şeklinde bir delik açıyorlar ve içine atlıyorlar falan.
  • Ryu  (19.01.12 11:31:25 ~ 11:32:24) 
sadece suya girip çıkıyorum, o delikte yüzmüyorum sonuçta ben walrus değilim insanım ben diyor.


  • anonim yazar  (19.01.12 11:48:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.