[]

Uyku problemi !!

final haftası nedeniyle 4-5 gündür,7-8 saat ancak yatabildim.bardak bardak kahveler sayesinde ayakta durabiliyorum.sınavlardan çıktıktan sonra hayvan gibi yorgun ve uykusuz olmama rağmen,yatağa girince uyuyamıyorum.

nedir burda ki problem eyy duyuru yazarları ?

not:medikale mi soruya mı yazacağıma karar veremedim.hatalı tip ise taşınsın lütfen.

 
muhtemelen çalışmayı son ana bıraktın ve yumurta kapıya dayandı. derslere gerektiği gibi çalışmamanın verdiği vicdan azabı uykularını kaçırıyor olabilir, tabi yanılıyor da olabilirim.
uyku problemine gelince, sana tavsiyem, yatmadan yarım saat kadar önce yoğurt ye.ayrıca mp3 çalara veya telefona uyuşuk müzikler atıp yatakta dinle.Bitki çayları da çok rahatlatır, gevşetir, kolay uyumanı sağlar. rezene- anason sallama çay vb. deneyebilirsin.bi kase yoğurt tarafımca test edildi, onaylandı.

  • quaketrigger  (18.01.12 18:29:08) 
elektrik sobasını yak (uyuşturuyor) yorganın altına gir vadideki zambak'ı al eline oku, burda onemli nokta super akıcı, elinden bırakamayacagın bi kitap olmasın. onu okumaya çalış, ben oyle uyuyorum.


  • chieko  (18.01.12 18:34:00) 
yalnız uykum gelmiyor değil.uykum çok feci şekilde var.fakat uykuya dalamıyorum.benim yerimde kim olsa en az 9-10 saat uyur ama ben 1 saat bile zar zor yatabiliyorum.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (18.01.12 18:37:50) 
öncelikle, bardak bardak kahveler sizi mahveder, belli ki finallerinizi de önemsiyorunuz, o kadar kahve ve bunun stresi birleşince uyuyamamanız gayet normal. işin içinde stres olunca kitap da pek fayda saglamaz, önünüzde kitap açık başka düşüncelere dalar gidersiniz yine uyuyamazsınız. biraz klişe gelecek biliyorum ama sert bir içki deneyin, viski olur, kanyak olur. çok değil, 2-3 yudum yardımcı olacaktır. sonra her uyuyamadığınızda içkiye koşmayın ama. aslında daha da güzel bir bitkisel çözüm var ama yasal olmadığı için yazmıyorum. her neyse, işin sırrı kafayı dağıtıp rahatlayabilmek. çok dikkat istemeyen, daha önce 3-5 kere izlediğiniz bir komedi filmi de olabilir bu, biraz da size bağlı.


  • poorgod  (18.01.12 18:48:32) 
fazla uykusuz kalınca uykusu olsa bile uyuyamıyor insan. en basit çözüm sakinleştirici bi şurup alırsın mışıl mışıl uyursun.


  • rayde  (18.01.12 18:49:26) 
universite yillarimda aynen boyle olurdu, birkac gun az uykunun ustune uyuyamama baslardi. once bi-iki bira icerdim, sonra da biraz okurdum. cok uzun zaman almazdi uyumak.


  • freefroglet  (18.01.12 19:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.