[]

eğilerek su içmek?

bu ne anlama geliyor? nurullah selim su içerken diz çöktü ya ne anlamı var? muhtemelen dinidir diye düşündüm bi an..




 
(bkz: su içerken çömelmek)

evet dini, sünnet olduğu söylenmekte.
  • repins  (17.01.12 23:45:16) 
nimete saygıdan başka bir şey gelmedi aklıma.
o zamanda adamlar oturmadan bir şey yemez içmezmiş.
ayakta yemek yiyenler ayıplanırmış.
  • istenmeyen_adam  (17.01.12 23:46:39) 
bu sünnet olup,bilimsel olarak da faydalı oldugu tüm bilim camiasından kanıtlanmıstır.ayakta su icerken su agızdan potansiyel enerji kazanarak geldigi icin migdeye daha fazla agırlık ve baskı yaparak zarar vermektedir.bu yönden en saglıklısı oturarak ya da çömelerek su icmektir.


  • tuzlanmis sekersever  (18.01.12 01:09:43) 
suyun midede birikmesi gibi bir durum varmış sanırım.
potansiyel enerji biraz saçma olmuş. ağızla mide arası ayaktayken kaç cm ise otururkende o kadardır. potansiyel enerji kinetik enerjiye dönüştüğünde önemli olan iki nokta arasındaki yüksekliktir. 3 5 cm farketse bile o mesafede mideye zarar verecek ne gibi bir hıza gelebilir su? yağmur damlalarının kaç km yüksekten geldiğinin farkında mısınız acaba?

  • r_u_h  (18.01.12 01:54:26 ~ 01:55:06) 
muhtemelen dinidir. yani muhtemelen müslümandır. müslümansa yerken, içerken, işerken oturmak gerektiğini düşünmekte ve yapmaktadır.


  • tedirginlik hucresi  (18.01.12 03:32:50) 
Evet dini bir durumu var. Ama ben de çocuklarıma su içirirken oturmalarını istiyorum. Lakır lakır içmek, suyun mideye foşş diye oturması – bu arada hızlı içmekten kaynaklanan öksürmeler filan, çocuk için iyi değil tabii.


  • SiyamkedisiZorro  (18.01.12 09:30:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.