[]

miiguru.com

www.miiguru.com

linkteki botu almak istiyorum fiyati diger sitelere gore cok dusuk oldugu icin sitenin guvenilirligi konusunda emin olamadim. sizce diger alisveris siteleri gibi midir yoksa gercekten bi tuhaflik mi var?


 
sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama özellikle iade konusunda çok cin fikirli olduklarını farkettim.

"Internetten alacağım ayakkabı ayağıma, giysi üstüme uymazsa ne yapacağım? diyenler için tasarlandı. Peki süreç nasıl mı? Çok kolay! Dilediğiniz ayakkabı veya giysiyi sepetinize koyup gönderim aşamasında Miiguru Exchange Cluba üye olmak istiyorum kutusuna tıklayın. 6 aylık üyelik bedeli sepetinize eklenecek ve bu süre içinde istediğiniz model, renk veya numara ürünü Miigurudan ücretsiz olarak değiştirebileceksiniz.


Biraz arama yaptım ve şunu buldum:

"Tüketici haklarına göre yüzyüze yapılan alışverişlerde, ürünü görerek ve beğenerek aldığınız varsayımı ile size herhangi bir iade hakkı tanınmıyor. Buna karşın Uzaktan alışveriş yapıldığında ürünü (bazı ürün grupları müstesna) herhangi bir sebepten 7 gün içerisinde, tükeciti haklarındaki mesafeli sözleşmeler ile ilgili maddedeki cayma hakkı çerçevesinde iade şansınız mevcut."


dolayısıyla ayağınıza olmayan bir ürünü iade etmek için ekstra üyelik almak gibi bir dayatmada bulunmaması gerekir.
En basit hakkınızı bile kendince ihlal etmeye çalışacağı ya da bundan ticari bir kazanç elde etmeye çalışacağı aşikar bir yerden alışveriş yapmanın güvenilirliğini belirlemek de biraz size kalmış. ben olsam, iade edemeyeceğim ürünü almazdım.
  • balik kraker  (17.01.12 15:49:13) 
yine deridene kaldim yani :) neyse ogrenmem iyi oldu bunu.


  • ebstress  (17.01.12 15:52:26) 
ayrıca burayı da okumanızı tavsiye ederim:

www.miiguru.com
  • balik kraker  (17.01.12 15:54:20) 
aldığınız ürünün ayağınıza olması durumunda sıkıntısız bir alışveriş süreci geçirebilirsiniz ama üründe olacak herhangi bir kusur, ölçü uyumsuzluğu ya da herhangi bir olumsuz durumda iade için de para ödemek zorunda kalabilirsiniz. alışveriş yaparken bunu da göz önünde bulundurmanız önemli.


  • balik kraker  (17.01.12 15:57:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.