[]

guitar hero oynamak/oynayabilmek

abilerim ablalarım. guitar hero denen oyunu şimdiye kadar internet ve televizyonda cok kez gördüm ancak hiç ilgim yoktu. ne olduysa aniden ilgi duymaya başladım. şimdi ben bu oyunu oynamak istesem hatta 3-5 arkadaşla beraber gitar davul vokal vs. toplanıp oynamaya çalışmak istesek ne yapmamız lazım. guitar hero oynanabilen cafeleri es geçelim. evde oynamak için ne yapmamız lazım. bir de playstation filan mı gerekiyo bunun için. nedir bunun olayı. birisi bana acıklayabilir mi? belki benim de içimde bir kirk hammett ya da dave lombardo falan yatıyor olabilir.




 
Öncelikle bir oyun konsolu lazım. Bunun için en uygun seçenek Wii, çünkü oyun zaten grafik ağırlıklı değil, Wii her türlü idare eder (Wii'ye takılabilecek maximum gitar davul vs. sayısı sınırlı olabilir, ona bir bakmak lazım). Playstation istiyorsanız biraz daha fazla parayı gözden çıkarmanız lazım, ama başka oyunlar da oynarız diyorsanız PS3 derim.

Konsol işini hallettikten sonra, gitarlar ve oyun gerekiyor. Bunu da herhangi bir oyun satan dükkandan alabilirsiniz. Başka da bilmeniz gereken bir şey yok gibi. Solak band üyesi varsa gitarlar ters çevrilip kullanılabiliyor.

Bende gitarla Guitar hero oyunlarından biri de var, ikinci el isterseniz konuşuruz o kısmı. Başka akla takılan?
  • tahsin sutcuoglu  (16.01.12 22:20:06) 
PC içinde var guitar hero hatta dün biri satıyordu sanırım buradan.
Wii için şu anda hazırda satılan band set bulamazsın,
diğerleri için d&R'da bir alana bir bedava 300 Tl'ye set olarak satıyorlar
  • gitti gelecek  (16.01.12 22:29:15) 
peki ben şimdi oyunu, gitarı ve davulu falan komple bir set alsam bu bana kaça patlar ortalama???


  • leni 09  (16.01.12 22:40:46) 
300-400e patlar. komple set 300 ama internetsitelerinde bazen inanılmaz indirimlerle 150TL ye düşüyor fiyat. bir de o setlerin markası önemli sanırım yanılmıyorsam en iyisi Activision olandı ona da dikkat etmelisiniz.


  • skywalkeremre  (16.01.12 22:47:09) 
peki bunu bilgisayarda oynayabilmek için ne yapmak gerekiyor. yani direkt oyunu ve gitarı bulsam bi yerden oynama ihtimalim var mı?


  • leni 09  (16.01.12 22:49:55) 
pakedi ikinci el alman daha mantıklı olur elden al ama deneyip kurcaladıktan sonra bi de yanlış hatırlamıyorsam wii ile kullanıcaksan wiimote lazım her aparat için bu yüzden xbox ideal hem ucuz hem de gh aparatları daha stabil ps3'e göre.

pc için gh oyunları çok kısıtlı 1-2 oyun çıktı şimdiye kadar pek mantıkllı değil bu yüzden pc üzerinden oynamak, ama canım çekti iki gh atayım diyorsan klavyenle bile oynarsın hatta ücretsiz frets on fire indir binlerce şarkı ekleyebilirsin internetten çok uzun süre götürmüştü bu beni ufak bişey zaten sitesinden indirirsin.
  • cagdassalur  (16.01.12 22:51:10 ~ 22:53:41) 
medimarkt'larda(aynı zamanda d&r'larda da olabilir) band hero seti(guitar hero'nun türevi) 300 tl'ye satılıyor ama 1 tane alana 1 tane bedava. yani tek set 150 tl'ye geliyor.

setin içinde gitar davul mikrofon pil vs. herşey var. içinden ps 3 için band hero oyunu(şarkı içeriğine internetten bakabilirsin) da çıkıyor. eğer ps3'un varsa bu seti alıp(1 kişi daha bulursan 150 tl'ye gelir tek set) dogrudan oynamaya başlayabilirsin.

eger ps3'un yoksa ps3 alabilirsin ama eger ps3 pahalı gelir diyorsan ps2 de alabilirsin. ps2'de guitar hero 5, guitar hero 4, guitar hero metallica oyunlarını oynayabilirsin. fazla grafik gerektirmedigi icin de sıkıntı yaratmaz.
  • kolpaci  (17.01.12 01:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.