[]

galaxy nexus

bu telefonu alayım diyorum (ilk android'li telefonum olacak alırsam) ama bazı sorularım var:

1.uygulamaların android 4 ile uyumu nasıl? uyum sağlasınlar diye beklemek durumunda mıyız?

2.web browser'ında herhangi bir eksiklik var mı? sanki flash'ında problemler var diye okumuştum bir yerde.

3.galaxy s2'de şöyle bir dümen var mesela, s2 modelinin adı l9100 normalde ama l9100g diye de bir model var dış görünüşü aynı fakat cpu ve gpu'su daha düşük -haliyle daha ucuz- olan (galiba bunun sadece beyazı üretiliyor) ama satıcılar beyaz s2 isteyince bunu aynı fiyattan kaptırıyorlar millete diye duydum. bu tarz harf oyunları nexus'da da mevcut mu?

4.fm radyo yok özellik listesinde, peki alıcısı da mı yok cihazın içinde? yazılımsal bir biçimde açılabilir mi ileride? (öbür türlü herifler cihaza barometre koymuş ama radyo koymamış oluyor yuh yani)

5.son olarak nexus mu s2 mi? (ya da mevcut modellerden başka biri mi?)

 
1. Uygulamaların büyük kısmı destekliyor 4'ü, istisnalar da 4 biraz daha yaygınlaşınca (yani s2'ye de 4 gelince) ortadan kalkar.

2. Web browser'ı şu anda bir cep telefonunda bulabileceğin en iyi browser. Flash problemi hiç duymadım, yaygın bir şey olsa daha fazla duyulurdu. Flash zaten hiçbir telefonda süper değil.

3. Nexus'ta çok değişik varyasyonlar yok S2 gibi. Türkiye'ye gelecek Nexus'u görmeden yorum yapmak zor ama bir sorun olacağını sanmam bunun. En fazla kutunun üstündeki versiyon numarasına bakar kontrol edersin.

4. Bilemiyorum, ama araştırdığım kadarıyla FM radyo yok.

5. Nexus.
  • tahsin sutcuoglu  (16.01.12 20:31:51 ~ 20:35:33) 
1-sorun yok
2-yok, flash ın 4.0 versıyonu cıktı sanırım bı orda adobe un dingilligi vardı.
3-s2 nın 3-4 farklı donanımı var zaten. samsung kendı oyle yaptı. dingillikten baska bısey degıl. nexus tek donanım dunyanın her yerınde.

5-nexus. tum guncellemeler google tarafından geliyor, en hızlı sekilde.
  • bryan fury  (17.01.12 10:27:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.