Giriş
(1)

hazırlıkta devamsızlıktan kalıp üds ve ya kpds yle geçme

filant
başlıkta dediğim gibi bi durum olsa. bende her okulun kendi belirlediği başarı puanını kpds ve ya üds den alsam. önümüzdeki sene kesin kez 1. sınıftan başlar mıyım? nolur? git kabul etmiyorum derler mi? okula sorduğumda kimse bişey demiyor. hatta başarı puanınıda bilmiyorlar. öle işte. okul: marmara
başlıkta dediğim gibi bi durum olsa. bende her okulun kendi belirlediği başarı puanını kpds ve ya üds den alsam. önümüzdeki sene kesin kez 1. sınıftan başlar mıyım? nolur? git kabul etmiyorum derler mi? okula sorduğumda kimse bişey demiyor. hatta başarı puanınıda bilmiyorlar. öle işte. okul: marmara yds okula hiç ama hiç uğramadım.
0
filant
(16.01.12)
toefl geçerlidir sadece diye biliyorum..hacettepede öyleydi en azından..
0
uzaktanbakancocuk
(16.01.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.