[]

fax almak

70-80 sayfa civarında bir fax almam gerekiyor. bunu dijital olarak halletmek için ne yapabilirim?

diyelim ki olmuyor, kırtasiyelerde falan fax alma ücreti sayfa başına ne kadardır?


 
benim böyle bir gereksinimim olduğunda en yakındaki eczaneye gidip rica ediyorum ve işimi hallediyorum. ama 70-80 sayfa fazla biraz, bilemiyorum.


  • nocturness  (16.01.12 17:28:54) 
yanlış anlamayın ama 80 sayfa fax göndermek de bir eziyet. bunu neden başka yolla halletmiyorsunuz? ayrıca 80 sayfa fax şehir içi bile olsa en az 1 saat sürer. (1 sayfa 1 dakikadan uzun sürüyor diye hatırlıyorum) yani telefon parası falan yerine başka metod bulsanız. mesela eğer bu döküman ise scan ettirsin karşı taraf ve pcden göndersin olmadı dvdye çektirsin scan ettirip ve kargo ile göndersin.


  • ben smyrna  (16.01.12 18:00:19) 
maalesef banka ekstreleri fax yoluyla gönderebiliyormuş sadece. bence de eziyet. bilhassa bana eziyet :)


  • psikolog sulugoz  (16.01.12 18:45:29) 
o zaman kendi şubenize fakslayın ben oradan alayım faks cihazı bulamıyorum deyin. size yakın bir şubeye fakslasınlar.


  • ben smyrna  (16.01.12 18:52:30 ~ 18:52:49) 
mantıklı bir fikir. umarım sorun çıkarmazlar :)


  • psikolog sulugoz  (16.01.12 18:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.