[]

Kredi çekmek

Merhaba banka ustaları

Kredi çekmek istiyorum 10000 tl.
devlet memuruyum 2200 tl civarında gelirim var.
ama 2008 yılında memur olmadan önce takibe düşmüş kredi kartım olduğu için (ki 2009da ödedim.)kredi vermiyorlar.

Şimdi hangi banka bana kredi verir. finasbankla akbanka sordum onlar vermiyor. yada başka bir yolu varmıdır? beni bi aydınlatırmısınıuz?

 
maaş hesabınızın olduğu banka ayrıcalık tanıyabiliyor sanıyorum ki. gerçi büyük ihtimalle sorduğunuz bankalardan biri maaş hesabınızın olduğu bankadır:)


  • psikolog sulugoz  (16.01.12 17:30:09) 
şekerbankta memurlara faizsiz kredi var idi, bir soruşturun


  • efruz  (16.01.12 17:50:45) 
Maaş bordrosu ile bir çok bankadan kredi alabilirsiniz. Sözleşmeli değilsinizdir umarım? Sözleşmeli ise sıkıntı olabilir. "Memura kredi vermeyen banka ne yapar?" diye sorun şayet geri çevirirlerse. Tabi 2008 deki borcunuz artık bi' ömür sizinle. Ama bi sıkıntı olmaz, sanmıyorum. Tabi bilmediğimiz diğer değişkenleri olabilir. 7-8 çocuğun yoksa, kiracı değilsen ben olsam onaylardım kredini. Ancak dediğim gibi diğer kriterler ne durumda...


  • karlmarx  (16.01.12 18:19:57) 
hayır, borç bir ömür sizinle değil.
5 yıl boyunca sistemde görünüyor bu kredi-kredi kartı takip işlemleri.

2008'de hangi bankayla sorun yaşadıysanız, gidin o bankadan borcu yoktur kağıdı alın ya da şubeyle görüşün, kaydı sildirin-sisteme not düşürün.
bazı bankalar yaşanmış soruna, duruma göre sistemden kaldıramasa bile sorunun çözüldüğünü belirtiyor, böylece onay almanız için engel kalmıyor.

bence de dünyanın en saçma sistemi, ama böyle.

eğer kağıt alabilirseniz, maaş aldığınız bankaya gidip, bankanın müdürüyle görüşün. ve müşteri olarak hakkınızı aradığınızı söyleyin. "maaşım sizin bankanıza şu kadar zamandır yatıyor, zamanında 2008'de böyle bir sorunum oldu diye vermediniz, gittim kağıt getirdim, başka da bir şey yok sicilimde. bu devirde kredi kartını, kredisini gecikmeli ödemeyen, takibe düşürmeyen mi var? siz kimlere veriyorsunuz bu kredileri?" diye isyan edin.

babam bu şekilde emekli maaşına karşılık bankadan kredi aldı ve sicili gerçekten kötüydü. gitti 5 bankadan kağıt aldı, müdüre fırça attı ve aldı altı bin. ama şu anda güncel bir borcu falan yoktu hiçbir yere.
  • blatta hiberna  (16.01.12 18:50:29 ~ 18:51:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.