[]

İnteraktif Kitapların Bir Adı Var Mı?

Hatırlayanlar vardır, eskiden hikaye kitapları olurdu ve sizin seçimlerinize göre farklı şekillerde ilerlerdi hikaye. Mesela "kahramanımız bir evin önüne gelir, eve girsin diyorsanız 34. sayfadan, girmeden yola devam etsin diyorsanız 45. sayfadan okumaya devam edin" gibi dallanır budaklanırdı hikaye. Bu tarz hikaye ya da kitapların bir adı var mı?




 
  • la traviata  (01.08.08 14:13:31) 
Türkçe çevirileri "Macera Tüneli", orijinalleri "Choose Your Own Adventure" olarak geçiyordu. Bu şekilde aratırsanız bulabilirsiniz sanırım İngilizcelerini.


  • boshi  (01.08.08 14:25:32) 
aynı şeyi ben de arıyordum sagolun. çocukken okurduk.


  • nihilanth  (01.08.08 19:56:43 ~ 19:57:22) 
MERHABA;
MACERA TÜNELİ DİZİSİ DERS KİTAPLARI A.Ş. İFLAS ETTİĞİ İÇİN TEKRAR BASIMI YAPILAMAYAN BİR SERİDİR. 20 KİTAPLIK SET OLARAK ÇIKMIŞTIR.BENDE O SERİNİN TUTKUNLARINDAN BİRİYİM VE SERİYİ TAMAMLAMAK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM.EN SONUNDA ÇOK DAHA GÜZEL BİRŞEYLE KARŞILAŞTIM.ŞİRKET İFLAS ETMEDEN ÖNCE HAZIRLANAN VE HATTA BELLİ YERLERE GÖNDERİLEN 30 KİTAPLIK SERİYE RASTLADIM.GÖNDERİLEN YERLERDE BULAMADIM.SONUNDA BİRYERDE BULDUM VE ALDIM.EMİNİMKİ SİZİN GÖRMEDİĞİNİZ KİTAPLAR VAR BU SERİDE.ÇÜNKÜ SİZİN BİLDİĞİNİZ 20LİK OLANLARDI. HALA BU KİTAP SERİSİ VAR VE ALDIĞIM YERDE 15 KUTU VAR.EĞER ALMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLURUM.70LİRA FİYATI VAR VE BU FİYAT ŞU ANDA 10 KİTAP PARASI YANİ HİÇBİRŞEY DEĞİL.
iletişim bilgileri:
semih_ozman@hotmail.com
tel:0539 3891595
  • semozm01  (28.01.09 13:25:39) 
MERHABA SON ZAMANLARDA DEVAMLI MAİL GELİYOR TELEFONA ULAŞAMIYORUZ DİYE. SABİT TELEFONUM 0212 425 4529 BU NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ. AYRICA 30'LUK SERİ KALDIMI MESAJ ATALI BAYA OLMUŞ GİBİ SORULAR GELİYOR. BENDE GÜNCELLEME GERWEĞİ DUYDUM. ELİMDEKİ 15 SERİNİN 13'Ü SATILDI. 2'Sİ KALDI. ŞU AN 2 KİŞİYLE İLETİŞİM HALİNDEYİM. YANİ KİTAPLAR BİR SÜRE TÜKENEBİLİR. ALMAK İSTEYEN VARSA ACELE EDERSE İYİ OLUR.


  • semozm01  (18.06.09 14:08:07) 
TEKRAR HERKESAE MERHABA
OLUŞAN DURUMLARDAN ÖTÜRÜ MESAJI GÜNCELLEME GEREĞİ DUYDUM... KİTAPLARI ALAN KİŞİLERİNDE BİLDİĞİ GİBİ GERÇEKTEN HEM SORUNSUZ OLDU HEMDE HERKES ANLAYIŞLIYDI. ALAN HERKESE BENİ GÖRMEDİKLERİ HALDE BANA GÜVENEREK BANKAYA EFT YAPMALARI VE BULUŞMA KONUSUNDAS HİÇ PROBLEM ÇIKARMADIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ŞU ANA KADAR TOPLAM 26 SERİ SATILDI. DAHAS ÖNCEDE SÖYLEDİM TEKRAR SÖYLEMEK İSTİYORUM BENİM BU SATIŞLARDAN HERHANGİ BİR KARIM YOK. BAZEN TELEFON GÖRÜŞMELERİNDE BENİ SATICI ZANNEDENLER OLUYOR YANLIŞ OLMASIN DİYE BELİRTMEKTE FAYDA GÖRÜYORUM. SADECE BUNU BULAN TANIDIĞIM KİŞİ NORMAL SATIŞ YAPTIĞI İÇİN ÜZERİNE 10 LİRA GİBİ KOMİK BİR KAR KOYUYOR.

TELEFON GÖRÜŞMELERİNDA YADA MAİLLERDE TAMAM BİR ARA İLGİLENİRİZ DİYENLER DAHA SONRA ARADIKLARINDA KİTAP BULAMAYABİLİYORLAR O YÜZDEN KİTAP TALEBİ OLANLAR ACELE EDERSE KENDİLERİ YARAR GÖRÜR. KİTAPLARI İLK ALANLAR ÇOK CİDDİ AVANTAJ SAĞLADILAR. ÇÜNKÜ O ZAMAN KİTAPLARIN FİYATI 70TL İDİ. ARADAN 2 AY GEÇTİKTEN SONRA BULDUĞUMUZ KAYNAKTA KİTAP KALMADI VE BAŞKA YERDEN BULMAK ZORUNDA KALDIK. TABİ BULDUĞUMUZ YERDE ÜZERİNE KAR KOYDUĞU İÇİN KİTAP FİYATLARI 80TL OLDU.

26.01.2010 TARİHİNE KADAR ALAN KİŞİLER 80TL ALDILAR. EN SON OĞUZ DEMİR E 2 SERİ SATILDI VE ELİMİZDE 80TLYA ALDIĞIMIZ KİTAP KALMADI. ŞU ANDA KİTAP ALIŞIMIZ DEVAM EDİYOR VE 8 SERİ DAHA GELİYOR AMA FİYATI 120 TL OLACAK. YİNE ÜZERİNE KAR KOYMUYORUM. GELDİĞİ GİBİ GİDECEK. AMA BU SON FİYAT ARTIŞI OLACAK. ASLINDA BU KİTAPLAR BANA GÖRE PAHA BİÇİLEMEZ YANİ ŞU ANDA BASIMI OLSAYDI BÜYÜK İHTİMALLE 250 - 300 TL ARASI OLURDU O YÜZDEN ÇOK DA YÜKSEK GÖRMÜYORUM FİYATI.

BANA ULAŞMAK İÇİN CEP :0530 315 1341
MAİL YOLUYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ DÖNÜŞÜM BALKİ BİRAZ UZUN SÜREBİLİR ÇÜNKÜ İNTERNETTE FAZLA DOLAŞAMIYORUM VAKTİM YOK. TELEFON ÇOK DAHA HIZLI OLUYOR.
  • semozm01  (29.01.10 18:43:21) 
TEKRAR MERHABA

FİYAT KONUSUNDA BİR GÜNCELLEM OLDU
KİTAPLAR 120 TL DEĞİL

SON GELEN SERİ FİYATLARI 110TL DİR.

BU ARADA YENİ GELEN 8 SERİDEN 5 ADET KALMIŞTIR...
10.01.2010 DA 6 SERİ DAHA GELECEK ONLARDA AYNI FİYAT OLACAK
  • semozm01  (29.01.10 18:43:48) 
SELAMLAR...
KALAN 5 SERİNİN 2Sİ DAHA SATILDI. 3 SERİ DAHA VAR.ÜZERİNE 6 SERİ DAHA 1 HAFTA SONRA GELİYOR.

ALMAK İSTEYEN VARSA ACELE ETSİN.
  • semozm01  (02.02.10 16:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.