[]

64bit diye mi olmuyor acaba ? (Eplan, Framework v.s)

Eplan diye bir program var. Sistem gereksinimlerinde x64 x32 neyim yazmıyordu ama XP olsa iyi olur tarzı bişey yazıyordu. Her neyse.

Ben bu programı indirdim. Setup.exe dosyasını çalıştırdım. Bu benden .NET framework 1.1 istedi, yok hacı ne gezer dedim. Bizim program durur mu yapıştırdı cevabı "Dur bakıyım çantamda yedek olması lazım" dedi ve zuladan net framework'ü çıkarıp yüklemeye çalıştı. Ama sanırım yolda gelirken bozulmuş olacak ki yükleyemedi framework'ü.

Acaba benim işletim sistemim 64bit diye mi .NET Framework 1.1 versiyonu yüklenmiyor ? Bilgisayarımda şuan .NET Framework 3.5 versiyonu var bu versiyon 1.1'in gördüğü işi görmez mi ? En güncelini yüklesem sorun hallolur mu ?

Bonus soru: Format atmayı düşünüyorum ama bilgisayarımı alırken ürün anahtarı vermelerine rağmen CD vermediler. Şimdi ben nasıl Windows 7 temin edeceğim ? Internetten indirilenlere güven olmuyor. Parasını verip orijinal windows almışım her formatta Microsoft'la masaya oturup vindovz mu satın alacaz kardeşim.

 
1. sorunun cevabı: 4.5 geriye uyumludur aslında, neden olmadı ki. programda problem olabilir.


2. soru: artık disk vermiyorlar. Lan biz bunlara zaten HDD veriyoruz bilgisayarlar beraber, niye bir de dvd'ye ekstra para harcayalım ki dedi birisi, ve ondan sonra hiçbişey eskisi gibi olmadı. Bootable partitionlar, harddiskten götürülmüş 10'ar gb'lar.

herneyse, senin OS harddiskinde yüklenmiş durumdadır %99 ihtimalle. Kullanma klavuzlarında nasıl o kısımdan boot edip yeni OS kuracağın anlatılır.
  • arnatuile  (16.01.12 08:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.