[]

İstanbul'un otogarları

Merhabalar,

İstanbul'a gitmem gerekiyor Ankara'dan. İstanbul hakkında pek bir bilgim yok. Bağdat cad. Suadiye mah. taraflarına gideceğim. Hangi otobüsle(servis olanağı için) hangi otogarda insem daha iyi olur?

İkinci sorum ise dönüş kısmı için. Sabah 06:20 uçağı ile döneceğim. Sabahın köründe sadece havaş'la gidebilirim sanırım. Bu suadiye'nin oralardan ben nasıl gidicem sabiha gökçen'e? Havaşın sitesine baktım. En yakın Kozyatağı havaş ofisi olarak görünüyor.

Bilen, tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.

 
havaş kaldırılmış, havataş var artık ibb'nin..


  • turkuazz  (16.01.12 00:02:44) 
nilufer turizm, ataşehir'de in. servis var bağdat caddesine.


  • franz kafka  (16.01.12 00:05:34 ~ 00:05:41) 
@turkuazz;

"havaş kaldırılmış"

büyük yalan. hem havaş hem de havataş çalışıyor. ancak havaş kozyatağı'ndan çalışırken havataş kadıköy'den çalışıyor.

@artikbenimdebirvolvomvar;

herhangi bir otobüs firmasının anadolu yakasında servis kaldırdığı terminalinde inmeniz yeterli. örneğin birçoğunun ataşehir'de ya da dudullu'da kendi terminali vardır ve buradan servisler hareket eder. sizin o terminallerde inmeniz gerek. sonra da suadiye'ye giden servise bineceksiniz.

o saatte sabiha gökçen'e gitmek içinse isterseniz kozyatağı'na ulaşıp havaş'a binersiniz, isterseniz de kadıköy'e inip havataş'ı ya da e-10'u kullanırsınız. ancak hepsinin saatlerini kontrol etmekte fayda var. iett.gov.tr sitesini kurcalamak işinize yarayabilir.
  • demcan  (16.01.12 00:08:52 ~ 00:10:34) 
otobus sirketinin anadolu yakasindaki terminalinde inersiniz, oradan suadiye'deki ofislerine birakirlar.

ikinci sorunuz icin alternatifleriniz arasinda e-10'da var ama o saatteki ucak icin uygun saatte sefer bulamayabilirsiniz, haftaici mesela 3.45'teki sefer tek uygun olani, bi sonraki saat 5te, yol da 1 saat sureceginden yetisemeyebilirsiniz. illa kadikoy'den binmenize gerek yok, e-5'teki duraklardan birinden de binebilirsiniz. havas ile de kozyatagi ofislerine gitmeniz lazim, geceleyin yarim saatte bir seferleri oldugundan uygun sefer bulursunuz mutlaka.
  • tom riddle  (16.01.12 00:30:27 ~ 00:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.