[]

ciğerlerim acıyor

akciğerlerim sanırım, cunku kac gundur sırtımda bıcak saplanır gibi agrılar ve o bölgede yanma hissi var. neden olabilir bu? doktor fobim de var:/ öksürük falan yok.




 
şimdi o ağrının birçok sebebi olabilir.basit bi üşütmeden soğuk rüzgar yemekten zatüreye ,zatüreden vereme hatta akciğer tümörüne kadar ciddi sorunları olabilir.bir an önce doktora gitmelisin.o da büyük ihtimal akciğer filmi ister.aile hekimliğine kesinlikle gitme.adam gibi bi hastaneye gitmelisin tam teşekküllü mü diyolar her ne diyolarsa işte.sakın aksatma.

edit:başıma geldi biliyorum
  • michael jackson  (15.01.12 23:39:38) 
göğüs hastalıklarına mı gideyim, dahiliyeye mi?


  • lazuri  (15.01.12 23:43:29) 
kaliteli bir hayat için alkol sigara ve yağlı yiyeceklerden uzak durman gerekecek. acının sebebi ne olursa olsun.


  • sanzelize canavari  (15.01.12 23:46:29) 
göğüs hastalıkları.


  • dasher  (16.01.12 00:09:16) 
nefes alırken mi oluyo batmalar genelde? dahiliyeye de gidebilirsin ama akciğerinde bi problem varsa tabi ki göğüs hastalıkları ama ya çok alakasız bi sebebi varsa o ağrının ? ben olsam dahiliyeye giderdim.

edit:ben dahiliyeye gittim.adam daha sırtımı dinlerken anladı.sonra film istedi fln.bundan sonrası beni aşar problemin ciddi gözüküyo.göğüs hastalıklarına seni yönlendiriyorum.2.kata çıkmalısın demişti.


edit2:benim ağrılarım nefes alırken belirgin bi şekilde batıyodu.ama sonra çok ilerledi.artık doğrulamayacak kadar rahatsız ediyodu ağrılarım.
  • michael jackson  (16.01.12 00:24:29 ~ 00:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.