[]

Pedagog, Psikolog, Nörolog ve Ürologlar lütfen bakın çok mühim bir sorun !!

merhaba, benim bir yeğenim var henüz 14 yaşında. bu çocuk babası(ki abim olur) ve ben(amcasıyım) alakasız bir eleman oldu. çok afedersiniz saçlarını böyle dikip tavuk götü yapmalar, kıçtan aşağı doğru daralan ve kıçtan düşen pantolonlar giyiyor, tokio hotel ve justin bieber dinleyip, odanın her köşesine posterlerini asmış. bir şey deyince "kanks anan da öyle diyordu zaaaaaa xD" falan diyor.

şimdi ben bu çocuğu evin küçük tuvaletine(yatak odasında bulunuyor 2x2 kadar mimar arkadaşlar bilir) kitledim. sabah öğle ve akşam evdeysem şayet kayışla dövüyor ve günde 2 kez su, bir kere de yemek veriyorum. ritmli orglarla çalınan ortadoks ilahileri dinletip, tuvalette kaldığı odaya da bobby sands, william wallece ve güler duman gibi devrimci kişilerin posterlerini astım.

sizce ne kadar süre sonra bu allien'ı dışarı çıkardığımda insana dönüşür? ayrıca kalaşnikof kabzasıyla kafasına vurmak yerine ara ara ona küçük sürprizler mi yapsam? tavsiyeleriniz neler sevgili uzmanlar.

 
kinder sürpriz yumurta almak lazım.


  • clones  (15.01.12 00:58:36) 
duzelmez, vurun gitsin, kalasnikofla.


  • loralynn  (15.01.12 00:58:37) 
amcasına çekmiş gibi. boktur kokar, soydur çeker demişler.
imza: bir psikolog

  • adnan mazmanoglu  (15.01.12 02:07:10) 
sevgili psikolog, ben o yaşlarda üsküdar musiki cemiyetinde ud virtözlüğü yapmakta, hicazkar ve kürdi makamlarında istanbul üniversitesi konservatuar bölümlerinde ders vermekteydim. soydur çeker dediğiniz yanlış bu bağlamda osmanlı devleti'nin yıkılmaması da gerekirdi.

imza: eski bir sosyolog aynı zamanda orta asya'nın çorak bozkırlarını at sırtında tepmiş çilekeş bir şaman.

öte yandan liseli ayarı vermenizden mütevellit bizim yeğen ile aynı sınıfta olduğunuzu düşünmüyor da değilim, yarın sınıf hocalarını arayıp adnan mazmanoğlu'nun okulun rehber hocasıyla haftada 3 seans yapması talebinde bulunacağım.
  • hayrullah amazingogullari  (15.01.12 02:35:03) 
tuvalet ampulü önemli. bozuksa, ya da zayıf ışık varsa etrafı göremez ve pek işe yaramaz :((((

korkarım ki hiç çıkarmasanız daha iyi edersiniz :(
  • psikolog sulugoz  (15.01.12 10:45:39) 
olmaz, dolunayda ayaklarından tavana bağlayıp başaşağı bekletmeniz lazımdı.


  • orpheus  (15.01.12 16:50:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.