[]

Jungo isimli oyunun hileleri

Annem çıldırmak üzere, bölümü geçemediği için uykusundan oluyor hırs yaptı ama hilelere de açık. Fakat bu oyunun hilelerini hiç bir yerde bulamıyorum, bilen bulan var ise bir zahmet...

Not: bir sitede shift+ctrl+backspace ile br şeyler yapılabileceğinden bahsediyor ama o çalışmıyor. Bir tane de trainer bulmuştum zamanında o da çalışmamıştı.


 
Ana menüden shift+ctrl+backspace basılı tut.hile bölümüne geçmesi lazım.ama çalışmıyorsa bu hile bundan başkasını bulamadım.

At the main menu hold down in this order to enter the cheat room:
Shift+Ctrl+Backspace
Cheats-
Enter these in the cheat room:
savethefreakinpenguins This enables it so that you can never lose
skipafew makes you skip all the levels to Level20
When you use a rainbow block type in: penguinsrule to change it into a penguin
Tips-
Use bars when they're touching the ground with nothing around them
Use bomb blocks,present blocks,and plane blocks last.
Use Rainbow Blocks first.
After using a plane block and the plane is summoned, don't stop clicking on it
so bombs will blow up right away.
To know what to type in for Rainbow blocks press F1 and look under Rainbow Block
Decoder
  • alternatif  (31.07.08 22:29:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.