[]

duyuru sahipsiz mi? ya da özel mülk mü

birilerinin çiftliği mi yani, tamam seviyoruz da bu kadar saygısızlık yapılacaksa mahkum da değiliz. bu modların olayı nedir? herhangi bir ahlak kuralı olmadan istediklerini yapabiliyorlar mı? sonra cevap da vermeme şansları var yani. hepsi demiyorum ama 1-2si neyse kötü niyetli ya da saygısız mesela, diğerleri için bir anlam ifade etmiyor mu bu?




 
babalarının çiftliği malesef.


  • Jan Valjan  (14.01.12 19:50:36) 
sakin ol. vardır bir bildikleri. bunu paylaşmaları lazım ama bazen dayanılmaz derecede çok olunca trollenen adamlar bıkabiliyor. bu arada arada kaynayanlar da olmuyor değil, belki bunlardan biri de sensin diye düşünüyorum.


  • even i say faith no more  (14.01.12 19:59:06 ~ 19:59:56) 
bunca zamandır burada vakit geçiriyorum ama ekşi duyuru ile ilgilenen kimse ile bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. yanlış davranışlar sergiliyorsanız doğal olarak istemediğiniz tepkileri de alıyorsunuzdur modlardan. adam duyurumu siliyorsunuz diye moderatörün sülalesine saydırıyor. nelerin silinip nelerin silinmeyeceği gayet ortada. bunu göremeyip hâlâ zırlayan insanların yaptıkları hiç akıl karı değil.


  • trinitrotoluen  (14.01.12 20:03:06) 
ekşiduyuruda kanka olayı var sanırsam. defalarca acil bir durum için üstte kalmasını istediğim ilanlar oldu. z*kine sallamadılar. onlardan biri de bir limon zirvesiydi.
ama şimdi bakıyorum anketi bile yukarıya sabitliyorlar. jan valjan'ın da dediği gibi bir babalarının çiftliği durumu var.

  • fayntenks  (14.01.12 20:06:51) 
@trinitrotoluen, zırlamak falan cok ayıb şeyler. allah akıl, vicdan vs. nasip etsin. senin gibi insanlardan allah korusun, hayatta en korktugum canlı türü. tam dda şu başlıktaydım adam yerime özetlemiş: www.eksisozluk.com
çok laflar hakediyorsun ama israf olur benim icin.

diğer arkadaslar, dun kalandarı kutladıgım gayet hoş bir duyurum sebepsiz yere silindi, 2 kez duyuru actım neden boyle oldu diye kimseden yanıt alamadım.
  • lazuri  (14.01.12 20:10:14) 
@lazuri

benim ahlakımı, aklımı, vicdanımı sorgulamak sana kalmadı. duyurunun kuralları belli. bunu öğrenemediyseniz biraz daha fazla vakit geçirmeyi, yapamıyorsanız da alt tarafı bir internet sitesine yazdığınız mesajın silinmesini dert etmemeyi öğrenin. ekşiduyuruda sorulan sorudan sonra verilen cevaba teşekkür etsen onun dahi silinmesi gerekir. neyin ne olduğunu bilmeden buraya gelip "bönöm duyuromo köm söldö" diye "zırlayıp" durmak evet saçmalıktır. bunu sana özel söylemiyorum. hakikaten saçma sapan şeyler yazıp sonra bu niye silindi diyen insanlar var. yazdığın şeyin içeriğini tam olarak bilmiyorum. ama benim açtığım saçma sapan duyurular silinmezken sizinkisi siliniyorsa vardır bir şey.

internet gerçekten herkese verilmemesi gereken bir hizmet. böyle resmi yazışma ciddiyeti bekleyenler hayattan tiksindiriyor beni.
  • trinitrotoluen  (14.01.12 21:19:00 ~ 21:32:33) 
@trinitrotoluen, sen hiç tanımadıgın insanlara gelip hakaret edersen herşey bana kalır. yazdıklarının içeriği umrumda değil, einstein olsan o karakterle bana kar etmez.
dedim ya hayatta en korktugum canlı türü, allah dostumu düşmanımı esirgesin.zırlama gibi hakaretlerine değinmeyecegim bile, nasıl cevaplar alabileceğimi kestirebiliyorum. bulaşık işler bulaşık insanlar, vaktim yok.

  • lazuri  (14.01.12 21:46:12 ~ 21:47:59) 
zırlama kelimesi sizin lügatınızda hakaret mi sayılıyor? o_0 vay canına. çekinmeden dava açabilirsiniz o halde.

ama önce ne nedir onu öğrenin
tdkterim.gov.tr

dediğim gibi internet herkese verilmemesi gereken bir hizmet. özellikle de tahammülsüz insanlara.
  • trinitrotoluen  (14.01.12 21:56:06 ~ 21:59:16) 
bence de iq barajı getirilmeli, ehliyet verirken de internete girerken de ama kişisel fikirler işte "insan" haklarına uymuyor, gerçi insan olan için her şeyin bir yolu yordamı bulunur ama hayatta hiç bir ahlaki değerlere sahip olmayanlar için nasıl bir düzenleme gerek, esas zor soru bu.


  • lazuri  (14.01.12 22:07:12 ~ 22:13:47) 
tabii herkesin kafasında oluşan ahlak tanımını aynı potada eritmek mümkün değil. zaten o yüzden şu ahlaka sahip olanlara yasaklansın demek yerine; interneti kullanmada belli bir olgunluğa erişememiş, ucu kendisine dokunan her yazıyı hakaret sayan, tahammülsüz ve daha birçok şekilde tanımlayabileceğim insanlara sınırlandırma getirilsin diyorum. neyse kuzum sizinle uğraşamayacağım. kolay gelsin size.


  • trinitrotoluen  (14.01.12 22:19:43) 
e zor tabi, saglam dayanak olmaksızın.

bu arada bu kadar gereksiz yazışmalarda nerde modlar?
  • lazuri  (14.01.12 22:25:02) 
siz saygı ve ahlaktan yola çıkarak duyurunun özel mülk olup olmadığı sorguladığınız ve biz de bunları tartıştığımız için silinmesine çok da gerek yok. ha gereksiz şeyler olduğunu düşünüyorsanız istediğiniz cevaplar için "moderasyonu uyar" butonuna tıklayıp "soruya cevap değil" şıkkını işaretleyebilirsiniz.


  • trinitrotoluen  (14.01.12 22:43:15) 
istihzayı anlayacak iq ya rab!!1! bi de üstüne alınıyor adam. kimseden icazet alanlardan ya da yalakalık yapanlardan olmadıgımız icin, o butonlarla pek ugrasmıyor ya da üstümüze vazife olmayan mevzularda birilerinin avukatlıgını yapmıyoruz.
madem bu kadar vakit kaybettim, şunu da ekleyeyim. bizim oralarda zırlamak hayvanlara genelde köpeklere kullanılan bir tabirdir, sizin yörede insanınız böyle anlaşıyorsa çok üzgünüm.

  • lazuri  (14.01.12 22:47:11 ~ 22:49:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.