[]

ne yapayım panpalar?

işyerindeyim. etrafta her tür olanak var lakin şu an ofiste tek başımayım. işhanında da in cin resmen halı saha maçındalar. sorun şu ki gastrit ve migrenim aynı anda tuttu.
migren için ilaç içtim baş ağrım biraz azaldı.
aç değilim. mideme dokunmadığını bildiğim hafif şeyler yedim. ilacı da tok karna içtim.
midem ağrıdığı gibi bulanıyor da. ki gastrit ataklarımda hiç bulantım olmazdı.migrenden olabilir emin değilim.
daha beteri kusabilen bir insan değilim. yine de demin denedim. biraz öğürtü falan o kadar. bu en azından midemdeki ağrıyı hafifletti. ancak hala çalışamaz haldeyim. bulantı devam.
maden suyunu denedim. ancak işe yaramadı.
üstelik bir halsizlik çöktü. elimi ayağımı kıpırdatamıyorum.
kaloriferin önüne minder attım. orda oturuyorum. uzanabileceğim bir yer mevcut değil ofiste.
ben ne yapayım da patron toplantıdan dönüp halime acıyana dek idare edeyim?

 
avmigran


  • fayfim  (14.01.12 12:24:55) 
geçmiş olsun. üşüme bence montunu filan da giy öyle otur, iyice de yapış kalorifere. başka ilaç içme bence bir süre daha.. kusmaya zorlama kendini. kusamayan bir insan olarak tavsiyem, madem suyu da işe yaramadıysa zorlama kendini, düşünmemeye çalış, battaniye filan varsa onu da ört üstüne (minderden mütevellit battaniye de bulabileceğini varsaydım).. uyumaya imkan veren bir iş yeriyse (yani müşterinin birebir gelmediği filan) oturduğun yerde biraz uyumaya çalış, bir saat uyuyabilsen daha iyi hissedebilirsin kendini.


  • in vino veritas  (14.01.12 12:33:12) 
olay üstünden gecmis sanirim ama hem mide rahatsizligin hem migren agrilariniz var ise migren icin aldiginiz ilaclarin midenize en az zararli olanini tercih ediniz.tabiki genellikle migrenle ilgili ilaclar kuvvetli agri kesiciler olduklari icin nasil bir degisiklik yapacaginizi hekiminize danisin.cünkü migren icin aldiginiz ilac midenize zarari oluyor ise sıkıntınız ilerdede tekrarlar ayni anda ikisininde tutmasi durumlari sürer yani...


  • dunyayikurtaranadaminhalasininkayni  (15.01.12 03:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.