[]

Büyükada'da nerede kalınır?

(git: 17768) anlatılan yerlere baktım. hangisini tavsiye edersiniz a dostlar? çok da bütçesi yok gidecek arkadaşların.




 
iskele'nin bir üst caddesinde yıldızlar evi diye bir yer var. geceliği 65 ytl. civarı idi sanırım. eger bütçeleri izin veriyorsa tavsiye ederim. çok temiz, kahvaltısı güzel.. onun dışında daha yukarlarda eski bir köşk var adını hatırlamıyorum ama orada bilinen bir yer. çok çok eski, evlilik cüzdanı filan soran tuhaf bir yermiş, bir de tuvaletler ortak kullanımmış ama fiyatı daha makul olabilir.


  • neriman koksal  (31.07.08 15:15:43) 
o eski köşkün adı ideal aile pansiyonu... gecen sene benden evlilik cuzdanı falan istemediler ve fiyatı da 70 ytl idi..evet tuvalet banyo ortak.. çatı katında bizim kaldığımız oda cok güzeldi.. sevimli bir balkonu vardı manzarası da güzeldi sevimli bir bahçeye bakıyordu.
2-3 gece kalacaklarsa daha daha ucuza da gelebilir gecelik ucret.. ayrıca hafta içi kalırsanız pazarlık şansınız olur haftasonu öyle bir lüksünüz yok...
son olarak; ada esnafı kazıklayıcıdır yakaladıklarını afedersin sikmeye calısırlar onun için kalacakları gunden 1 gun once gidip konussunlar pazarlık etsinler.. eğer kalacakları gün giderlerse pazarlık şansları olmaz.. pansiyoncu bunlar sike sike kalacaklar zaten diye düşünüp fiyatı kitlemeye çalışır... benden söylemesi..
  • zubundy  (31.07.08 18:58:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.