[]

en hızlı, en ucuz ve en kaliteli çeviriyi kim ya da kimler yapıyor?

yaklaşık 10 sf. türkçe'den ingilizce'ye çevirteceğim bir yazı var. ne zamana ve ne kadara hallederler bunu? nereye sorayım?




 
Sana şunu garantili olarak söyleyebilirim; çevirmenler verdiğin paraya göre çeviri yaparlar. Yani hem hızlı hem de kaliteli çeviri istiyorsan ucuz olmasını asla bekleme. Eğer istersen çevirmen tanıdığım var. Ama dediğim gibi kaliteli istiyorsan ucuza olmasını bekleme.

edit: 2-3 gün gibi bir sürede 100-150 civarı. Metni görmeden kesin fiyat vermezmiş.
edit2: Eğer hemen yarınaysa fiyat artarmış. O duruma göre konuşulur.
  • onexey  (13.01.12 16:46:52 ~ 16:50:12) 
10 sayfayı 2-3 günde 150 liraya?


  • der meister  (13.01.12 16:50:42) 
metin ve konu görmeden fiyat ve zaman vermesi zor. onexey'in dediği gibi geri kalanı zaten. metni bana iletirsen ben bakabilirim, fiyat verebilirim.


  • madyb  (13.01.12 16:50:52) 
metni şu an hazırlıyorum. yarına yollarım fiyat verebileceklere. 10 sf. civarı olacağını tahmin ediyorum. bana da pazartesi lazım. yani yolladıktan iki gün sonra.


  • adnan mazmanoglu  (13.01.12 16:56:37) 
yakin zamanda 10 sayfa ceviri teslim ettim. 450 lira civari para aldim. süre ne kadar azalirsa fiyat o kadar artar, cevirmene benim işimi hemen bitir demek, elindeki işleri birak sadece benim ceviri ile ilgilen demek. özel muamele özel fiyat gerektiriyor. berberlere bir sorun isterseniz. muamele ve ücret ilişkisini tabii.

bir de ekleyeyim. ceviri size cidden lazim ise ve metin icindeki bilgiler önemli ise, işi bilen bir profesyonele yaptirin. cok ucuz fiyatlara ceviriyoruz diyenler bilgisayar programi ile cevirip düzeltiyorlar. onu siz de google translate ile yapabilirsiniz bedavaya.
  • luckystrike  (13.01.12 17:17:49 ~ 17:26:19) 
Bir de böyle durumlarda sayfa üzerinden değil kelime üzerinden fiyat teklifi alınır/verilir.


  • kilroy  (13.01.12 17:28:54) 
kelime değil karakter üzerinden fiyat verilir.


  • partizan  (13.01.12 17:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.