Giriş
(1)

Ankrara'dan İstanbul'a benimle gelecek yol arkadaşları ? (Araba var)

sabutay
Merhaba,Sık sık İstanbul-Ankara yolculuğu yapıyorum. Her 1-2 hafta'da bir gider gelirim. Ömrüm yollarda geçiyor. Haftaya 21 Ocak'da Ankara'dan tekrar arabayla İstanbul'a döneceğim. 2-3 kişi toplanabilirsek hem ücret az ödemiş oluruz hem de hızlı ve rahat gideriz. Hatta sık giden gelen varsa belirli
Merhaba,

Sık sık İstanbul-Ankara yolculuğu yapıyorum. Her 1-2 hafta'da bir gider gelirim. Ömrüm yollarda geçiyor. Haftaya 21 Ocak'da Ankara'dan tekrar arabayla İstanbul'a döneceğim. 2-3 kişi toplanabilirsek hem ücret az ödemiş oluruz hem de hızlı ve rahat gideriz.

Hatta sık giden gelen varsa belirli nedenlerden dolayı(sevgili, aile,vs..), o zaman haftada bir de gidebiliriz. Ya da iki haftada bir. Burası doğru yer değil, şuraya sorarsan daha iyi yanıt alabilirsin diye önerileriniz varsa on da kabülüm.

Teşekkürler

Dipnot: Güvenlik önemli tabi. O yüzden çalıştığım yer gibi bilgileri de paylaşırım gerektiğinde :)

Dipnot: İstanbul'da yaşıyorum, sadece bu seferlik Ankara-İstanbul olacak. Diğer yolculuklar İstanbul-Ankara(gidiş-dönüş) olacak elbet.
0
sabutay
(13.01.12)
yilmazyildirim
(13.01.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.