[]

Dalaman Havaalanı-Göcek Ulaşım

Hello Ekşi Duyuru Sakini,

Uzun süredir uğrayamadım. Umarım iyisinizdir.

Soruma gelince, yarın sabah uçakla Dalaman'a gidip, oradan bir şekilde Göcek'e varmam gerekiyor. Ne kadarlık bir yoldan bahsediyoruz (yarım saat, bir saat?) Ve bu kış gününde nasıl gidilir? Dolmuşlar filan mı var? Taksi g.tümüze girer mi?

Bu konunlarda yardım edebilecek olan varsa acayip sevap kazanır. Şuku filan da veririm.

Dankeşön

 
Taksiciler çok fahiş fiyat çekiyorlar. Uzak durmanı öneririm.
Otostopla Dalaman'a gidip, Dalaman'dan da göcek dolmuşuna binebilirsin sanırım. Otostop çektiğinde genelde 10 dakika içinde birileri duruyor. Hele gündüz gözüyle kesin duran birileri çıkacaktır. Daha 2 hafta önce o şekilde Dalaman'dan havalimanına gelip gittim.

  • neylersin  (13.01.12 10:36:03) 
@neylersin: teşekkürler ama bağyan olduğum ve tek olduğum için otostop seçeneğini pek düşünmüyorum. bir de pazar akşamı da göcek'ten dalaman'a gideceğimi düşünürsek daha stabil bir çözüm bulmam lazım. taksiciler ne kadar fahiş fiyat çekiyor?
bir de ne kadar sürüyor, dalaman göcek arası?

  • kahvegibi  (13.01.12 10:43:20) 
havaş'ın fethiye servisi göcekten geçiyor. tahmini yarim saat kadar sürer. ücreti 25 TL.

dönüş içinde fethiyeden kalkıp göçekten geçen havaş servisi var.
  • helenart  (13.01.12 11:24:40 ~ 11:26:12) 
o zaman Havaş ellerinden öper.
Havaş ayrıntılarına şurdan ulaşabilirsin. Her uçak indikten sonra, ve her uçak kalkışı için havaş kaldırıyorlar.ne kadar sürdüğünü bilmiyorum maalesef.
Taksi 6 km uzaktaki dalaman merkeze 25 lira istiyor. Gerisini hayal gücüne bırakıyorum...

www.havas.net
  • neylersin  (13.01.12 12:18:10 ~ 12:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.