[]

Öksürüğü önlemek için sırta ve göğüse tentürdiyot

sürmek ne denli etkili olur ? Ben küçükken annem bana bu alternatif tedavi yöntemini uygulardı ve 1 gecede öksürük kesilirdi. Şimdi yaş ilerledi acaba faydasını görür müyüm ? Herhangi bir zararı var mıdır bunun ?

Not: Öksürük çeşidim soğuk algınlığına bağlı sigaralı öksürük.


 
dışarıdan deri üzerinden uygulanan iyotlu tentür, akcigerler veya boğazdaki muhtemel bir enfeksiyona sizce ne kadar etki edebilir ?

muhtemelen çocuk yaşta zaten geçecek olan hafif bir öksürükmüş onlar, yarın bir doktora görünün.
  • orpheus  (13.01.12 03:24:10 ~ 03:25:01) 
yıllar önce annem bana da yapardı. kara kare olacak şekilde sürer ve sinir olurdum.
doktora gittiğimizde sormuştuk. aslında faydasız demek olmaz ama şu an elinizdeki tentürdiyotun bi faydası olmaz demişti ki o zamanlar hala tentürdiyot satılıyordu. ( şimdi bulunmuyor bildiğim kadarıyla ) kısaca zararı olmaz ama bir yararı da olmaz.

  • eli eli lema sevaktani  (13.01.12 08:58:35) 
vicks olmasın o?


  • eja  (13.01.12 09:58:58) 
Vicks Vaporub değil. Bildiğin tentürdiyot. @eli eli lema sevaktani'nin dediği gibi kare kare, altına gazete.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (13.01.12 11:21:54) 
şöyle bir nette tekrar baktım da,sürüldüğü yerde dolaşımı hızlandırdığı için kas ağrılarında ve soğuk algınlığında da kullanılır diyor.

www.kimyamakale.com
  • eli eli lema sevaktani  (13.01.12 13:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.