[]

Caddebostan kültür merkezi

Arkadaşlar avrupa yakasından özellikle metrobüsü kullanarak buraya nasıl ulaşabilirim ? Metrobüsü kullandığım taktirde hangi durakta inmem ve ne gibi aktarmalar yapmam gerekiyor ? Ya da daha alternatif ve kısa sürecek bir ulaşım güzergahı var mıdır ? Teşekkürler..

Edit: büyükçekmece civarından gideceğim.


 
taksime git
taksimden bostancı dolmuşuna bin sahilden giden , şöfürede uyar geldiğimde indir

  • psyence fiction  (12.01.12 21:17:39) 
metrobüsden söğütlüçeşme'de ineceksiniz. inip duraktan çıkınca sarı bir dolmuş göreceksiniz. 2.75 liraya sizi caddebostan'a götürür bu. şoföre "caddebostan migros'da ineceğim, nerde bilmiyorum ama söyle bana kaptan" diyeceksiniz.

inice ışıklardan karşıya geçip, barların arasından sol tarafta ogün sokağı bulacaksınız. "L" şeklindedir ogün sokak. köşeyi dönün solda haldun taner sokak olcak. ckm ilerde soldaki kocaman bina. kime sorsanız gösterir.
  • check minus  (12.01.12 21:19:03) 
metrobüsle söğütlüçeşme'de inip 4 numaralı otobüse bineceksiniz. otobüsten caddebostan durağında indiğinizde kolayca bulursunuz zaten.


  • achatla  (12.01.12 21:21:05) 
sayın achatla yanıltmasana arkadaşı:D metrobüsten indiğin yerden 4 geçmez. zira geçse de sahilden gidiyo tam önünde inemezsin. söğütlüçeşmeden trene binip suadiyede inip on beş dakika yürüyerek veya otobüse binerek tam önünde inebilirsin.


  • ayş  (12.01.12 21:24:57) 
Ek olarak Söğütlüçeşme'de indikten sonra Kadıköy boğaya gidip, oradan geçen 4, 16, 16D, ER1 numaralı (16, 16D çift bilet olabilir) otobüslerden herhangi birisine binip caddebostan durağında (Burger King'de) inin. İndikten sonra ışıklardan karşıya geçip barlar sokağı (iskele sokak) boyunca yukarıya doğru yürüyüp ilk sol,sağ ve tekrar sol yapıp ilerlediğinizde sol tarafınızda kalıcaktır.


  • heavenly  (12.01.12 21:33:12) 
söğütlüçeşme'de inip boğa'ya yürüünmez ya. sarı dolmuşlara binin.


  • perizad  (12.01.12 22:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.