[]

Lens solüsyonunun son kullanma tarihi geçerse?

Sevgili kontakt lens kullanıcıları

Bir şey olur mu?
Kullanılamsında bir mahsur var mıdır?
Kullanıp sorun yaşayan var mıdır?
kullanıp sorun yaşamayan da olur...
Bir de sunî göz yaşı tavsiyeniz varsa lens dışında muhteşem olabilir.

Saygılar...
Sevgiler...

 
kullandım bir şey olmadı dense bile kullanmayın, göz bu şakaya gelmez riske atmayın.


  • pinking of you  (12.01.12 13:08:03) 
bu tarz konularda riske girmeye gerek yok bence.. at gitsin yenisini al..


  • buzzlightyear  (12.01.12 13:10:50) 
ben bir tanesini bilmiyordum 7 ay boyunca kullandım, prospektüsünde 3 ay yazıyormuş, hemen attım.. bir sıkıntı yaşamadım. devamlı solüsyon değiştirelim amaçlı pazarlama yalanıdır belki de.


  • baldur2  (12.01.12 13:47:48 ~ 13:48:08) 
ben de pazarlama yalanı diye dusunuyorum ama yine de riske atmaya değmez. değişin efem


  • lazuri  (12.01.12 13:56:14) 
o değil de lens solüsyonu çok iyi makyaj çıkarıyor. en kötü makyaj temizleyici olarak kullanın ya da kullandırın. bi de o son kullanma tarihleri genelde birkaç ay toleranslı olacak şekilde yazılır. çok geçmemişse bir süre daha kullanılır. ama göz bu şakaya gelmez diyenler de haklı.


  • minguinho  (12.01.12 13:59:31) 
Geçen yaz yeni lens ve solüsyonu kullandığımda gözüme feci bir şekilde batıyordu. Lenslerden kaynaklı sandım ama bugün bi baktım meğer solüsyonun son kullanma tarihi 1 ay önce geçmiş. Şimdi yeni bir solüsyon alıp deneyeceğim yine batarsa solüsyon fazla matah bişey değilmiş diyeceğim ve lensleri değiştireceğim.


  • her gece aç  (09.04.16 10:03:09 ~ 10:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.