[]

lustral

bu ilacı muhtemelen bu akşamdan itibaren kullanmaya başlayacağım ama merak ettiğim birkaç soru var. sözlükten baktım biraz ilaç hakkında yazılanlara takıntılı ve özgüvensiz kişiler için birebir ama yan etki olarak titreme, duygusuzluk, mide bulantısı falan yapıyormuş.

titreme ve mide bulantısı hayatımı olumsuz etkileyecek kadar aşırı derecede olmazsa bir sorun yok ama duygusuzluk kafamı karıştırdı. yani ben allah korusun bir yakınım vefat etse bile üzülmeyecek miyim? kızlara ilgim azalacak mı? galatasaray'ımın maçları sıradan bir lig maçı anlamına mı gelecek artık?

bir de etkisini ne zaman göstermeye başlıyor? mesela ertesi gün az miktar da olsa etkilerini görebilir miyim?

 
öyle abartılı bir şey değil sadece bazı şeylere karşı tepkisizleşecek ya da yeteri kadar tepki gösteremeyeceksin. mesela maç kazandığınızda sevineceksin ama hoplayıp zıplamaya enerjin olmayacak. öyle kızlara ilgi azalması gibi birşey olmaz mümkün değil. ama belki isteğin hat safhada olmayabilir. bir ilişkin yoksa zaten sorun olmaz.

etkisini ise ertesi gün aşırı uyku olarak gösterir. sebepsiz yere saatlerce uyursun. uyanınca kafanı toparlayamazsın. ama sonra alışılır.
  • zlatan1937  (12.01.12 10:11:58 ~ 10:12:41) 
bana migren için verdiler. kendimi şaşırdım. ilk zamanlar tedavi edice etkiden öte öldürücü etki yaptı. çarpıntı gibi..sonra bıraktım. evet cahilce ama agrıya katlanmaya razıyım


  • bordeaux  (12.01.12 10:22:13) 
bunlar ileri derece etkiler, yüzdesi düşük olasılıkla görülüyormuş.O kadar abartma. Duygusuzluk dediği de, aşırı duygusal tepkilere toplumda "normal" kabul edilen tepkiler vermeyi sağlayabilir. Ama uzun vadede. Ve bilinçli çalışmayla. Bu ilaçlar kendiliğinden karakterini değiştirmiyor, senin kendini değiştirmene yardım ediyor. Ertesi güne değil, en az 3-4 hafta kullanman lazım etkilerini biraz görebilmek için, o da eğer ilaç sana uygun olursa..


  • neynep  (12.01.12 10:30:13) 
fizik tedavi doktorum verdi 1.5 aydır kullanıyorum 20.ci günde felan kendini hissetiriyor, küçücük ama mide için biraz sert geliyor sanırım benim reflümü azdırdı ilk sıralar, aç karına felan içme. Erken boşalma sorununu geç boşalma sorununa çeviriyor :)


  • Sir Anthony Hopkins  (12.01.12 20:59:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.