(1)
spoiler ile alakalı naciz bir sorudur
kafamdaki soruyu sormanın en mantıklı yolu nedir diye düşünüyorum, şunu buldum... biliyorum pek olmadı yine;spoiler'dan tiksinen bir insan olarak spoiler'a maruz kalsaydınız, yalnız bunun nedeni de yalnızca sizin o eser hakkında olabildiğince çok şey öğrenme çabanız olsaydı, masumca da olsa kendiniz
kafamdaki soruyu sormanın en mantıklı yolu nedir diye düşünüyorum, şunu buldum... biliyorum pek olmadı yine;
spoiler'dan tiksinen bir insan olarak spoiler'a maruz kalsaydınız, yalnız bunun nedeni de yalnızca sizin o eser hakkında olabildiğince çok şey öğrenme çabanız olsaydı, masumca da olsa kendiniz edip kendiniz bulmuş olsaydınız tepkiniz ne olurdu? nasıl bu acı durumun üstesinden gelmeye çalışırdınız?
ps: ac1 oynuyorum. hadi bu oyun hakkında spoiler göre göre artık folloş ettim de, devam oyunları hakkında bile spoiler yedim, ve yediren de benim. acım büyük. o sitelere bir daha girmeyeceğim.
0
Spolier orosbu çocukluğunun önde gidenidir. Hele şu kitap arkalarındaki özetlerde kitabın en kritik olayının sonunu yazıyorlar ya, deliriyorum arkadaş. Bak gece gece dellendim yine. Soruna cevap veremedim ama, olur o kadar.
0
AhmetVural1987
(
12.01.12)