[]

En Avantajlı Kredi Kartı

Hangisini önerirsiniz?

Avantajdan kastım;
-Taksit imkanı en bol
-Puan muan biriktiren (uçak bileti ve otellerden özelliklle)
-Havaalanı imkanları sağlayan
-1 otomatik ödeme talimatı ile hesap kesim ücretini almayan
falan filan.

Hangisini önerirsiniz?

 
hepsinin kendine göre artıları eksileri var. :)


  • naksidil  (10.01.12 23:38:07) 
-Taksit imkanı sağlayan: Piyasadaki yaygın kartlara genelde her yerde taksit yapılıyor zaten. Yalnız işte bazı siteler ve mağazalar belli kartlara özel avantajlar sunuyor. Gittigidiyor'da axess'e 3 taksit yapılıyor mesela, vatan bilgisayar'da world'e indirim veya fazladan taksit imkanı vardı vs. Her işletmeye ve karta göre değişiyor bunlar.

-Puan muan biriktiren (uçak bileti ve otellerden özelliklle): Bunu da yaygın kartların hepsi yapıyor işte. Uçak ve oteller için belki bunlara yönelik karlar daha fazla biriktiriyordur mutlaka ama tam bilmiyorum. (shop and miles, pegasus kart vs.)

- -Havaalanı imkanları sağlayan: World platin, Akbank'ın Wings'ini alırsan bu bankaların havalanlarındaki lounge'ları var. Aynı şekilde pegasus kart (advantage) alırsan pegasus lounge'lardan faydalanabiliyorsun.

--1 otomatik ödeme talimatı ile hesap kesim ücretini almayan: Bir ödemeye hesap kesim ücretini almayan olacağını sanmıyorum. Düzenli ödersen çoğu banka aradığın takdirde iade ediyor ücretleri. Bir tek bonus vazgeçmiyor diye duymuştum bu ücretten. (yanlışsa birisi söylesin, düzelteyim) Hesap işletim ücreti almayan veya az alan kartlar da var. Asya Bank'ın kartı için ödenmiyordu sanırım. Aynı şekilde ziraat'ın kartı için yıllık 3 tl ödeniyordu, gene ziraat maximum için yıllık 10 tl falandı, bir zaman önce.
  • erdinc  (11.01.12 00:17:51) 
sıklıkla uçak seyahati yapan biriyseniz shop&miles'ı tavsiye ederim ayrıca taksit konusunda cardfinans kullanıyorum tek çekimleri sonradan taksitlendirebiliyorsunuz internet şubesinden gerçi bunu yapan başka banka kredi kartlarıda var finansbanka bulaşmam dersen bir araştır.
ek olarak yine garanti'nin flexi kartı mevcut ister bonus ister diğer özellikleri değiştirebiliyorsunuz keyfinize göre.

  • lunedor  (11.01.12 01:38:40 ~ 01:39:01) 
taksit hepsinde var zaten.

2. ve 3. maddeye istinaden mil kartı bakman gerekiyor. karşılaştırma yapan bir sürü yazı var nette. örnek:

www.tuketicifinansman.net
www.milkartlari.com
akilligelisim.com
  • merhum  (11.01.12 07:00:36 ~ 07:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.