[]

htc anlayanlar baksın bir bakıyım

dünyalılar htc alacağım. fakat nedir bunların birbirinden farkı hiç anlamıyorum. bana bir anlatın bakayım arkadaşın birisi sadece ekran büyüklüğü ve işlemci farkı dedi? gerçekten sadece bundan mı ibarettir. yoksa farklar var mı?
mesela hd desire-leo-wildfire s gibi modelleri bir yorumlayabilir misiniz? siz neyi önerirsiniz?
facebook ve twitter gibi bildirimler ayrıca maillerimi sorunsuz kullanmak istiyorum. cepten sınırsız internet kullanıyorum buna göre yorumlarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

 
Ben şahsen dokunmatiği her koşulda kullanışlı bulmayan biri olarak Desire Z öneririm. Mailler, mesajlar vs için klavyesi çok büyük kolaylık oluyor. Pek de memnunum kendisinden.


  • styx  (10.01.12 21:35:15) 
biraz tuzlu olabilir ama htc sensation xe oneririm. HTC markasina gelince kalitelidir, severek kullaniyorum 2 senedir.. Sanirim butun modelleri senin isini gorecektir ama ekranin buyuklugu ve hizi icin hd desire yada sensation alabilirsin..
ps: desire z onermem, biraz kalin + klavye ve ekran arasindaki kayma yeri zamanla bozuluyor...

  • necat3321  (10.01.12 21:37:31 ~ 21:38:57) 
bu aralar çok araştırdım telefonları ben de anlatayım, sensation'un şu anda işlemcisi en yüksek desire hd falan 1 ghz bu sensation 1.2 aslında arkadaşın doğru demiş ekran büyüklüğü, işlemci farkı bir de front camera yani görüntülü görüşme farkı var bir çoğunun arasında. wildfire s arkadaşımda var çok rahat bir telefon değil bence tavsiye etmem, dokunmatiği kapasitifmiş ama bende iphone var ve ciddi derecede fark var arada diğer bir arkadaşımda desire var mesela onda o kadar fark yok daha güzel dokunmatiği bence farklı aynı deselerde sensation xe'yi ben de öneririrm vodafone'lu olsam alacaktım hatta peşin param olmadığı için alamadım. hatice iyidir diyelim :)


  • Lucifer7  (10.01.12 21:42:13 ~ 21:42:40) 
ben desire hd kullanıyorum, iphonedan daha rahat sms yazılıyor. dokunmatiği, hızı falan da iyi. bir sıkıntısını görmedim, sadece her gün şarj etmek gerekiyor ama bu tüm smartphoneların sorunu zaten..


  • kayranin kedisi  (10.01.12 21:51:29) 
HTC alma, 2 yıl önce android tabanlı telefonlar ilk çıktığında htc hero aldım. Kronik ekran sorunu çıktı telefonda. Bütün htc heroların ekranı bir süre sonra bozulmaya başladı. Garantiye giden telefonlar 3 ay sonra eski haline döndü. Firma sorumluluk almak istemedi. Ayrıca yazılım güncellemeleri çok zayıf.

Android tabanlı bir telefon düşünüyorsan samsung'un modellerine bakabilirsin.
  • dawkins  (10.01.12 21:55:23) 
htc candır. nexus one kullanıyorum, yılların telefonu işte düşün, hala canavar gibi. düştü de, su da değdi, her halt oldu. sıfır problem. saydığın modelleri kullanmadım, o konuda bir şey diyemeyeceğim ama, bugün telefon ihtiyacım olsa, yine hiç düşünmeden htc alırım.


  • silent storm  (11.01.12 07:57:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.