[]

kulak içi kulaklık almam şart

modelini bilmediğim çok kalite bi kulaklığım vardı ama ne yazık ki geçen hafta tahtalı köyü boyladı.
Kaliteli ve dayanıklı(özellikle kablosu) olan bir model arıyorum önerilerinizi bekliyorum

not: bütçem max 500

eminönünden alasım geliyor ne dersiniz? başka nerden alabilirim?

 
sennheiser modellerine bakabilirsin,

sennheiser cx-300 ii tavsiye edebilirim, üstelik bütçenden çok daha ekonomik ve çok kaliteli bir kulaklık. (180TL civarında olması lazım)

500 TL'ye 3 tane alarak dayanıklılık olayınıda ortadan kaldırmış olursun, mis gibi 3 kulaklık, bozuldukça değiştir.

şaka bi yana, sennheiserlar kablosunun kopması dışında, temassızlık, tüm kulaklıklarda can sıkan sokete yakın bükülme yerlerindeki hasarlarda vs. garanti kapsamında, kulaklığını değiştiriyor ya da tamir ediyorlar.
  • lanlanlan  (10.01.12 18:50:45) 
kulakiçi sistemleri pek iyi bilmiyorum, ancak yoğun bas sesleri sevmiyorsanız, 500 lira gibi bir bütçe ile shure, etymotic ve özellikle grado modellerine bakmanız sennheisere oranla daha iyi sonuç verebilir. sennheiser çok sağlam bir kulaklıktır ancak dediğim gibi model model değişmekle birlikte, elektronik müzik ve pes ağırlıklı seven basshead tabir edilen kişiler daha çok tercih diyorlar bunları.


  • ohtararan  (10.01.12 18:55:15 ~ 18:56:00) 
ben genelde rock ve metal dinliyorum bundan önceki kulaklığım shure idi clearity ve bass lardan gayet memnundum
cx3000 ii yi i herkes tavsiye ettiği için açıkçası almaye tereddüt ediyorum

  • sedolima  (10.01.12 19:07:48) 
metan sanırım deneme imkanı sunuyor bir bakın isterseniz, ancak rock ve metal için önerim grado olur, enfes sonuç veriyor, ancak dediğim gibi kulakiçi hakkında pek bilgi sahibi değilim, yine de cx300 sanki pes kalır bu tarza gibi geliyor çevreden duyduğum kadarı ile, bir denemek lazım fırsat olursa.


  • ohtararan  (10.01.12 19:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.