[]

Almanca rammstein googletranslate

bu karşılaştırmayı sormak ne kadar doğru emin değilim ama, rammstein vokali R leri baskılı söylerken, google translate R falan söylemiyor, almanya'da hangisi yaygın acaba ? veya yöreden yöreye değişiyor mu




 
till lindemann'ın kendine has bir telaffuzu varmış, çok almanca bilmem de, öyle duymuştum. hatta hitler'e benzetenler oluyormuş.


  • hollowlife  (10.01.12 18:24:53) 
şive farkı oluyo almanyada ya bölge bölge. takılmamak lazım çok. mesela weiter kelimesiyi vayterr diye okuyanı var, vayta diyeni var, vaytağ var. nabıyon-ne yapıyorsun-napıyosun gibi düşün.


  • hjarteblod  (10.01.12 18:33:01) 
sukut'un verdiği kaynağa dayanarak bir ekleme yapayım:
"Saksonya şivesi (Almanya'nın doğusunda yer alan bu eyalete özgü şivedir)". grubun tüm elemanları doğu almanyada yaşamış olan kişilerdir, oranın çocuklarıdır. öyle "hadi hitler sesi çıkaram la, sert müzik olsun :DDD" diye yapmıyorlar yani. müzisyenlikten önce hepsi vasat işlerde çalışıyorlardı; o r'leri baskın söyleyen solist sepetçiydi mesela.

  • hjarteblod  (11.01.12 12:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.